Libnet.ro
UNICEF

17:30

CORONAVIRUS |Iohannis: Trebuie sa tratam situatia cu responsabilitate si calm. Vor fi suplimentate masurile de control. Cetatenii sa respecte indicatiile autoritatilor (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Iohannis: Trebuie sa tratam situatia cu responsabilitate si calm. Vor fi suplimentate masurile de control. Cetatenii sa respecte indicatiile autoritatilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la finalul sedintei CNAT, ca in Romania nu a fost confirmat pana acum niciun caz de coronavirus. Institutiile, insa, trebuie sa ramana vigilente. E nevoie de. continuă pe B1

Coronavirus: Lumea trebuie sa se pregateasca de o eventuala pandemie, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) a avertizat lumea, luni, sa se pregateasca de o eventuala pandemie cu noul coronavirus, scrie Le Figaro. Summary.

Curtea Constitutionala: Exista conflict juridic privind desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier Iohannis trebuie sa faca o noua propunere. Nu se interzice nominalizarea lui Orban, daca strange majoritate parlamentara intreaga procedura se re

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit, luni, ca exista conflict juridic intre presedinte si Parlament privind desemnarea liderului PNL Ludovic Orban in functia de premier. Conform unui comunicat, CCR a stabilit ca presedintele nu a identificat o majoritate parlamentara din partea careia sa desemneze premierul, astfel ca seful statului trebuie sa faca o noua propunere. CCR nu interzice insa ca Iohannis sa il nominalizeze din nou pe Orban, cu conditia sa stranga o majoritate parlamentara in acest sens, sustin sursele citate. Decizia implica faptul ca procedura de desemnare a premierului se reia de la pasul 1, nominalizarea unui nou candidat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )