Libnet.ro
UNICEF

14:15

CORONAVIRUS |Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor amana

B1 B1,
CORONAVIRUS |Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor amana

Dupa ce Thomas Bach, Presedintele Comitetului International Olimpic CIO), a declarat ca anularea JO 2020 de la Tokyo ar distruge visul olimpic al sportivilor din intreaga lume si ca acestea nu pot fi. continuă pe B1

Sabrerul Max Hartung va boicota Jocurile Olimpice de la Tokyo

Sabrerul german Max Hartung, cvadruplu campion european, a decis sa boicoteze Jocurile Olimpice de la Tokyo, relateaza La Libre.

Jurnalistii spanioli anunta: Jocurile Olimpice vor fi amanate din cauza coronavirusului

Jurnalistii spanioli de la As. com au anuntat ca Olimpiada de la Tokyo din vara acestui an va fi amanata din cauza pandemiei de coronavirus cu care se confrunta omenirea in aceasta perioada. Momentan, lipseste un comunicat oficial al Comitetului International Olimpic in acest sens.

JO 2020: Simona Halep, singura jucatoare romana calificata daca regulile se vor pastra si competitia se va desfasura

Simona Halep, locul 2 WTA, este singura jucatoare romana sigura de prezenta la Jocurile Olimpice, la simplu, daca regulile de calificare nu se schimba si daca olimpiada de la Tokyo se va desfasura in perioada prevazuta, 24 iulie - 9 august. Turneul de tenis ar trebui sa inceapa la 25 iulie.

CORONAVIRUS |Ce se intampla cu Jocurile Olimpice 2020? Raspunsul Presedintelui Comitetului International Olimpic

In contextul in care aproape toate marile competitii sportive s-au anulat, ca masura de preventie impotriva raspandirii virusului COVID-19, Thomas Bach, Presedintele Comitetului International Olimpic CIO), a .

Masuri radicale in Germania, in plina pandemie de coronavirus: Rezervistii din armata vor fi mobilizati

O masura fara precedent a fost luata in Germania, in incercarea guvernului de la Berlin de a lupta impotriva pandemiei de coronavirus. Rezervistii din armata au fost mobilizati pentru a ajuta.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )