Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Bilant optimist la spitalul din Deva

Adevărul Adevărul,
Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Bilant optimist la spitalul din Deva

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Autoritatile au prezentat un bilant mai optimist fata de zilele precedente. continuă pe Adevărul

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara: inca 3 decese anuntate dupa revizuirea raportarilor

Trei descese ale unor pacienti din judetul Hunedoara, infectati cu Covid 19, au fost inregistrate vineri, potrivit Ministerului Sanatatii.

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cinci angajati ai Ambulantei Brad s-au infectat cu Covid 19

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cinci angajati ai Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara, sectia din Brad, s-au infectat cu Covid 19.

Un barbat, in varsta de 49 de ani, ucis de noul coronavirus in judetul Ialomita

Un barbat, in varsta de 49 de ani, este cea de-a nouasprezecea victima a noului coronavirus in judetul Ialomita. Pana ieri, fusesera inregistrate 289 de imbolnaviri, dintre care 76 de pacienti au fost declarati vindecati.

Noul coronavirus se transmite si pe cale sexuala? Ce au descoperit medicii unui spital din China

Cercetatorii chinezi care au testat lichidul seminal al barbatilor cu Covid-19 au descoperit ca o parte dintre ei aveau in el noul coronavirus, ceea ce inseamna ca exista o mica posibilitate ca boala sa se transmita pe cale sexuala, transmite Reuters.

Noul coronavirus se poate transmite pe cale sexuala? Testele asupra unor barbati infectati ingrijoreaza oamenii de stiinta

Cercetatorii chinezi care au testat sperma barbatilor infectati cu COVID-19 au descoperit ca o parte dintre ei aveau noul coronavirus in lichidul seminal, ceea ce face ca boala sa poata fi transmisa sexual, scrie Reuters.

Un politist de penitenciare de la Targu-Mures, confirmat cu noul coronavirus. Numarul angajatilor ANP infectati ajunge la 18

Un angajat al Penitenciarului Targu-Mures a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, acesta aflandu-se la domiciliu din data de 3 mai, a informat Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP). in momentul de fata, numarul politistilor de penitenciare confirmati cu noul coronavirus a ajuns la 18.

China inregistreaza 17 contaminari cu noul coronavirus

Autoritatile sanitare chineze au anuntat 17 noi contaminari cu noul coronavirus in China continentala - intre care cinci la Wuhan si sapte importate, relateaza Reuters.

Serviciile secrete germane il contrazic pe Donald Trump. De unde ar proveni noul coronavirus

Autoritatile germane au emis indoieli in legatura cu explicatia avansata de liderii americani conform careia noul coronavirus ar proveni dintr-un laborator din orasul Wuhan din China.

MAE: Aproximativ 80 de romani ce lucreaza in localitatea germana Coesfeld - testati pozitiv cu noul coronavirus

Aproximativ 80 de romani care lucreaza la o companie de prelucrare a carnii din localitatea germana Coesfeld, landul Renania de Nord-Westfalia, au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

COVID-19: Un sindrom misterios asociat cu noul coronavirus a cauzat moartea mai multo copii in New York

Un sindrom inflamator rar asociat cu noul coronavirus a cauzat moartea a trei copii in New York, a anuntat, sambata, Andrew Cuomo, guvernatorul statului american. Asta in conditiile in care, cu o zi inainte,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )