Libnet.ro
UNICEF

16:15

Marcel Vela, detalii despre lista cu masurile ce vor trebui respectate dupa 15 mai

România Liberă România Liberă,
Marcel Vela, detalii despre lista cu masurile ce vor trebui respectate dupa 15 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, vineri seara, intr-o intervetie la Digi24, ca . continuă pe România Liberă

Marcel Vela: Noile reguli care se vor aplica din 15 mai ar putea fi publicate pe site-ul MAI in aceasta seara

Noile reguli care se vor aplica din 15 mai ar putea sa fie publicate pe site-ul MAI in aceasta seara.

Marcel Vela, precizari despre parasirea localitatilor dupa 15 mai: Mesajul meu a fost trunchiat

Seful MAI Marcel Vela a scris joi un mesaj pe Facebook in care sustine ca mesajul sau cu privire la parasirea localitatilor dupa data de 15 mai a fost trunchiat, iar intrebarile scoase din context. Precizarile ministrului sunt facute dupa ce premierul Ludovic Orban a declarat ca nu a fost luata nicio decizie in legatura cu posibilitatea ca dupa 15 mai oamenii sa poata pleca din localitatea de domiciliu.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Dupa 15 mai, nu va mai exista o limita teritoriala administrativa pentru deplasari (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dupa data de 15 mai, romanii se vor putea deplasa fara a tine cont de limita localitatii sau a judetului. De asemenea, cetatenii nu vor mai trebui sa.

Marcel Vela, despre conditiile in care vor fi reluate zborurile spre alte tari. Cand va fi nevoie de carantina

Starea de urgenta pe teritoriul Romaniei va inceta la data de 15 mai, data de la care romanii se asteapta la anumite masuri de relaxare. Marcel Vela a vorbit intr-o sesiue de intrebari si raspunsuri de pe.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, intrebat daca, dupa 15 mai, romanii vor putea merge la iarba verde: Puteti merge oriunde doriti respectand regulile de distantare sociala (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a raspuns miercuri seara, intr-un clip publicat pe pagina sa de Facebook,la mai multe intrebari despre ridicarea restrictiilor impuse de autoritati pentru a bloca.

Cand se vor relua zborurile? Anuntul lui Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat in ce conditii vor fi reluate zborurile spre si dinspre Romania. Potrivit lui Vela, decizia de reluare a zborurilor si de plasare a oamenilor in carantina va fi luata in functie de ce se intampla in tarile de unde vin persoanele respective si nu de ce se intampla in Romania.

Marcel Vela, ministrul de Interne, despre deschiderea bisericilor: Trebuie gandita foarte bine, iar BOR trebuie sa faca o analiza obiectiva Ce spune despre nunti si botezuri

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a explicat ca deschiderea lacasurilor de cult trebuie sa se faca in urma unei analize atente, cu ajutorul Bisericii Ortodoxe Romane BOR). Demnitarul a explicat ca de Pa.

Marcel Vela, despre deschiderea bisericilor: Trebuie o analiza fara patima

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat ca deschiderea lacasurilor de cult trebuie gandita foarte bine, subliniind ca este nevoie in acest sens de ajutorul Bisericii Ortodoxe Romane BOR). Ministrul a admis ca, in conditii de siguranta, poate fi luata in calcul si organizarea de nunti si botezuri, dar nu cu 500 sau 1. 000 de persoane.

Marcel Vela, noi precizari despre iesirea din localitate dupa 15 mai. Aceste lucruri sunt mai importante decat limita teritoriala

Ministrul de Interne a facut noi precizari cu privire la declaratiile pe propria raspundere necesare dupa data de 15 mai. Marcel Vela spune ca se ia in calcul renuntarea la delimitarea clara a unitatilor administrativ teritoriale si introducerea in declaratie a scopului precis pentru deplasare.

Vom putea merge la gratar sau la iarba verde, dupa 15 mai? Raspunsul lui Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca dupa data de 15 mai, oamenii vor putea merge la iarba verde sau la gratar in afara localitatii, cu respectarea regulilor de distantare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )