Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO A fost emisa Ordonanta Militara 11. Vela: Tandarei iese din carantina. Zborurile spre Spania raman suspendate

Adevărul Adevărul,
VIDEO A fost emisa Ordonanta Militara 11. Vela: Tandarei iese din carantina. Zborurile spre Spania raman suspendate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a fost emisa Ordonanta Militara 11. Astfel, zborurile spre Spania raman suspendate, iar orasul Tandarei iese din carantina. continuă pe Adevărul

Cum au primit localnicii din Tandarei vestea ca a fost ridicata carantina. Ce mesaj a transmis primarul orasului

Bucurie fara margini la Tandarei, orasul din inima Baraganului plasat in carantina pe data de 4 aprilie. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat luni seara ca a fost emisa Ordonanta Militara 11. Astfel, orasul Tandarei iese din carantina. Nicoleta Toma, primarul localitatii, a declarat pentru Adevarul ca acasta veste a adus o bucurie enorma.

ORDONANTA MILITARA NR. 11: Tandarei iese din carantina, Suceava inca nu

Marcel Vela, ministrul de Interne, a emis, astazi, cu patru zile inainte de starea de alerta, Ordonanta Militara nr. 11, iar principala prevedere se refera la ridicarea carantinei pentru orasul Tandarei din judetul Ialomita, unul dintre cele mai mari focare din tara.

CORONAVIRUS |Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntat Ordonanta Militara 11: Tandarei iese din carantina Zbourile spre si dinspre Spania raman suspendate pana in 14 mai inclusiv (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat luni seara adoptarea Ordonantei Militare cu numarul 11, in contextul epidemiei de coronavirus si trecerii de la starea de urgenta la starea de alerta. intre altele,.

VIDEO Marcel Vela anunta ordonanta militara nr 11: Carantina pentru Tandarei, ridicata Restrictiile la zborurile in Spania, prelungite pana in 14 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat luni seara adoptarea ordonantei militare numarul 11, prin care se renunta la instituirea carantinei in orasul Tandarei si se prelungesc restrictiile la zborurile catre si din Spania pana in data de 14 mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )