Libnet.ro
UNICEF

01:06

Coronavirus: Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise din Albania. Premier: Amenzile vor veni pe factura de la lumina

B1 B1,
Coronavirus: Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise din Albania. Premier: Amenzile vor veni pe factura de la lumina

Tot mai multe taridinEuropafac din purtarea mastilor deprotectieo masuraobligatorie. Asta, in conditiile in care in unele state membre ale Uniunii Europene UE). continuă pe B1

Masca de protectie devine obligatorie in toate spatiile deschise din Calarasi

Pentru limitarea raspindirii noului coronavirus, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a aprobat noi masuri De astazi, in toate localitatile din judetul Calarasi, masca de protectie este obligatorie pentru toate persoanelor cu varsta de peste 5 ani in spatiile deschise.

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise din municipiul Caracal. Noi restrictii, in cinci comune din judetul Olt

Incepand de joi, 15 octombrie, purtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise din Caracal, din cauza cresterii alarmante a numaului de noi infecatari cu COVID-19. Hotararea.

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice aglomerate si in jurul scolilor si bisericilor din judetul Calarasi

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Calarasia decis, marti, obligativitatea purtarii mastii de protectie in jurul tuturor scolilor din judet, in spatiile aglomerate, precum si.

CORONAVIRUS |Masca de protectie devine obligatorie in municipiul Braila si alte 13 sate din judet

Purtarea mastii devine obligatorie in municipiul Braila si in 13 sate din judet, potrivit unei hotararii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, incepand cu 12 octombrie. Potrivit deciziei.

SLOVACIA: Purtarea mastilor de protectie devine obligatorie in spatiile publice

Slovacia isi intensifica masurile de combatere a pandemiei noului coronavirus impunand obligativitatea purtarii mastilor de protectie in locurile publice incepand de joi, conform Agerpres.

Judetul din Romania in care masca de protectie este obligatorie peste tot. Poate fi si o esarfa!

Masca de protectie este obligatorie in tot judetul Caras-Severin, a anuntat, joi, Prefectura.

Coronavirus: in Slovacia, purtarea mastilor de protectie devine obligatorie in public

Slovacia isi intensifica masurile de combatere a pandemiei noului coronavirus impunand obligativitatea purtarii mastilor de protectie in locurile publice incepand de joi, transmite dpa, citata de Agerpres. Premierul Igor Matovic a anuntat duminica o serie de masuri de franare de urgenta, potrivit agentiei de stiri TASR, in conditiile in care Slovacia inregistreaza prima crestere majora a numarului de cazuri de contaminare. incepand de joi, restaurantele vor avea voie doar sa livreze mancare, iar salile de sport, piscinele si saunele vor fi inchise.

IN SPATIILE PUBLICE DESCHISE DIN MINICIPIUL GALATI CJSU a anulat obligativitatea purtarii mastii de protectie

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Galati a anulat obligativitatea purtarii permanente a mastii de protectie in toate spatiile deschise din municipiul resedinta, asa cum stabilise in urma cu trei zile, restrictia ramanand in vigoare doar in localitatile Cuca si Ivesti, unde incidenta cumulata a cazurilor din ultimele 14 zile depaseste 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Masca de protectie, obligatorie in spatiile deschise aglomerate din Caras-Severin

Potrivit deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Caras-Severin, urtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise si aglomerate din judet, dar si in vecinatatea.

Raed Arafat, declaratii de ultima ora. Masca devine obligatorie in spatiile publice iar evenimentele private sunt interzise la nivel national

Raed Arafat a prezentat, marti seara, noile restrictii luate in contextul cresterii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Masca de protectie devine obligatorie peste tot in spatiile publice, acolo unde incidenta depaseste 3 la mia de locuitori iar evenimentele private vor fi interzise pe plan national.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )