Libnet.ro
UNICEF

16:45

Masca de protectie, obligatorie in spatiile deschise aglomerate din Caras-Severin

B1 B1,
Masca de protectie, obligatorie in spatiile deschise aglomerate din Caras-Severin

Potrivit deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Caras-Severin, urtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise si aglomerate din judet, dar si in vecinatatea. continuă pe B1

Ultima ora. Raed Arafat, anuntul de care toti romanii se temeau. Masca de protectie, obligatorie in spatii libere. Cand se vor aplica noile restrictii

Ieri a fost ziua in care s-au inregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19 in Romania , inca de la inceputul pandemiei. Acest bilant negru a alertat autoritatile, medicii, dar si milioane de romani care asteapta cu nerabdare vesti mai bune. Seful DSU, Raed Arafat a explicat, in cursul serii de joi, cu ce probleme .

Nelu Tataru: Nu ne mai permitem un nou lockdown. Masca ar putea deveni obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti

Nelu Tatarua atras atentia, din nou, asupra respectarii masurilor de siguranta, in contextul cresterii alarmante anumarului deinfectari cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, a facut.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii de protectie, obligatorie in tot judetul Timis

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Timis a hotarat pe raza intregului judet se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise, incepand de marti,.

CORONAVIRUS |Guvernul slovac anunta masuri de franare de urgenta. Masca de protectie, obligatorie in toate locurile publice

La fel ca alte tari europene, si Slovacia isi intensifica masurile de combatere a virusului COVID-19. Astfel, printre masurile adoptate, se impune obligativitatea purtarii mastilor de protectie in.

Masca, obligatorie in Prahova si in spatiile deschise din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19

Incepand din data de10. 2020, se instituieobligativitatea purtarii mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, pentru toate persoanele care au peste varsta de 5 ani, prezente in spatiile publice deschise din judetul Prahova.

UPDATE Masca devine obligatorie in toate spatiile publice din Arges, Valcea si Timis Restrictii instituite si in alte judete

Masca de protectie devine obligatorie, de miercuri, in toate spatiile publice din judetul Arges. Autoritatile judetene au continuat luni sa impuna restrictii in zonele unde rata de infectare este mai mare de 1,5 la o mie de locuitori.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2074 seconds )