Libnet.ro
UNICEF

07:15

CORONAVIRUS. Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Pretul mastilor medicale pentru populatie va fi undeva la 2 lei, fara TVA

B1 B1,
CORONAVIRUS. Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Pretul mastilor medicale pentru populatie va fi undeva la 2 lei, fara TVA

Purtarea mastii chirurgicale devine obligatorie din data de 15 mai in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun. in acest context, premierul Ludovic Orban a cerut, joi, ca oferta sa fie la. continuă pe B1

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, despre prabusirea pretului petrolului: Pe termen scurt, Romania nu va fi afectata (VIDEO)

Prabusirea pretului petrolului ar putea afecta si economia romaneasca, avertizeaza ministrul Energiei, Virgil Popescu. Acesta a declarat insa, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca pe.

Ministrul Economiei, despre efectele in Romania ale crizei petrolului american

Prabusirea pretului petrolului pe pietele americane este un semn prost pentru economia globala, spune ministrul Economiei, Virgil Popescu. El mai afirma ca va scadea pretul titeiului de import, avand in vedere situatia petrolului american.

Ministrul Economiei: Faptul ca pretul petrolului scade nu e neaparat un lucru bun

Faptul ca pretul petrolului scade nu e neaparat un lucru bun, iar faptul ca scade pretul la pompa te ajuta pe moment dar nu este un semnal vis-a-vis de revenirea economiei globale si nationale, afirma Virgil Popescu, ministrul Economiei.

La ce pret se vor vinde mastile medicale produse in Romania

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat joi la ce pret se vor vinde mastile produse in Romania, precizand ca le cere comerciantilor sa nu isi puna un adaos comercial prea mare.

Ministrul Economiei anunta ca uzinele Dacia si Ford isi vor relua activitatea din 4 mai

Productia de autovehicule de la uzinele Dacia si Ford va reincepe pe data de 4 mai, a anuntat, joi, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Ministrul Economiei: in Romania se vor produce peste un milion de masti zilnic

Virgil Popescu a declarat ca pana in data de 15 mai, la ridicarea starii de urgenta, in Romania vor fi produse peste un milion de masti zilnic.

Ce se intampla cu pretul mastilor de protectie in Romania. Cat va costa o bucata, dupa ce vor deveni obligatorii

Pretul mastilor de protectie in Romania se va schimba. Cat va costa o singura masca din momentul in care acestea vor fi obligatorii in majoritatea judetelor? Cat va costa o masca de protectie, dupa ce aceasta va deveni obligatorie? Mastile de protectie, manusile si dezinfectantul au lipsit cu desavarsire intr-o anumita perioada a carantinei. Acum, .

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in vizita la Spitalul Deva: Ramane sub management militar. Fata de ceea ce am vazut acum doua saptamani, este cu totul schimbat

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Deva va ramane sub management militar, impus din cauza pandemiei de coronavirus, atat timp cat va fi nevoie. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru,.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Relaxarea se va face gradual. Se vor purta masti si manusi. Mall-urile raman inchise, competitiile sportive vor continua sa fie interzise

Romania este in carantina din cauza epidemiei de coronavirus pana la jumatatea lunii mai, iar ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, vorbeste de o prelungire a restrictiilor cel putin pentru o parte din.

CORONAVIRUS. Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, anunta redeschiderea vanatorii de mistreti prin ordonanta militara: Este necesar sa revenim asupra acestei decizii impuse pe timpul pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, joi, ca vanatoarea de mistreti se va relua odata cu publicarea ordonantei militare nr. Oros a precizat ca a discutat cu premierul Ludovic Orban, cu Mediului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.218 seconds )