Libnet.ro
UNICEF

11:01

Coronavirus: Noile cazuri din Germania, Coreea de Sud si China provoaca ingrijorari legate de relaxarea restrictiilor

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Noile cazuri din Germania, Coreea de Sud si China provoaca ingrijorari legate de relaxarea restrictiilor

Nu este gata pana cand nu este gata, a declarat duminica presedintele sud-coreean, Moon-Jae-in, dupa ce un numar de noi cazuri COVID-19 a aparut in capitala Seul, provocand temeri ca un al doilea val de infectii ar putea izbucni in tara asiatica, relateaza CNN. continuă pe Hotnews

AFAN critica protocolul Ministerului Sanatatii: E luat din Germania, nu se poate aplica la noi

Ministerul Sanatatii din Romania a elaborat un protocol pentru revenirea jucatorilor de fotbal la antrenamente, un protocol care, sustin oamenii din fotbal, este copiat la litera dupa cel din Germania.

Un club din Germania nu poate relua competitia. Toata echipa in carantina!

Dynamo Dresda, unul dintre cele mai iubite cluburi din Germania, a anuntat ca nu va putea reincepe competitia pe 17 mai, asa cum au anuntat oficialii fotbalului german in acord cu autoritatile politice.

Noi cazuri de Covid-19 in China si Coreea de Sud, dupa relaxarea masurilor

China si Coreea de Sud, unde de cateva saptamani au fost relaxate masurile de prevenire a raspandirii Covid-19, au raportat in ultimele 24 de ore zeci de noi cazuri de contaminare.

Noi cazuri de Covid-19 in China si Coreea de Sud, dupa relaxarea masurilor

China si Coreea de Sud, unde de cateva saptamani au fost relaxate masurile de prevenire a raspandirii Covid-19, au raportat in ultimele 24 de ore zeci de noi cazuri de contaminare, relateaza The Guardian.

Focare de infectie cu coronavirus in multe abatoare din Germania, unde lucreaza muncitori din Romania. Cauza, conditiile proaste de cazare

Mai multe focare de infectie au fost descoperite de specialisti in abatoare si macelarii din Germania, mai cu seama in landul Renania de Nord-Westfalia, transmit ORF si Tagesspiegel. in multe dintre aceste unitati de productie lucreaza muncitori din state est-europene, printre care si Romania.

Focare de COVID-19 la abatoarele din Germania unde lucreaza multi romani. Detalii despre conditiile insalubre de cazare pentru muncitorii sezonieri

Industria germana a carnii pare sa fie extrem de grav afectata de pandemia de COVID-19. in multe abatoare, in care sunt angajati migranti din tarile est europene, printre care si romani,un numar mare.

CORONAVIRUS |Cinci jandarmi din Brasov, testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Se inmultesc cazurile de infectare cu noul coronavirus in randul jandarmilor. Cinci angajati ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Brasov au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19, iar alti 20 de co.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )