Libnet.ro
UNICEF

05:45

Noi cazuri de Covid-19 in China si Coreea de Sud, dupa relaxarea masurilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noi cazuri de Covid-19 in China si Coreea de Sud, dupa relaxarea masurilor

China si Coreea de Sud, unde de cateva saptamani au fost relaxate masurile de prevenire a raspandirii Covid-19, au raportat in ultimele 24 de ore zeci de noi cazuri de contaminare. continuă pe Ziarul Bursa

Noi cazuri de Covid-19 in China si Coreea de Sud, dupa relaxarea masurilor

China si Coreea de Sud, unde de cateva saptamani au fost relaxate masurile de prevenire a raspandirii Covid-19, au raportat in ultimele 24 de ore zeci de noi cazuri de contaminare, relateaza The Guardian.

COVID-19: Noi focare de infectii in Coreea de Sud, dupa ce autoritatile au relaxat restrictiile. Specialistii se tem de un al doilea val al pandemiei

Coreea de Sud a raportat duminica 34 de cazuri noi de Covid-19, cea mai mare crestere zilnica raportata in ultimaluna, numarul total de infectii ajungand la 10. Coreea de Sud a primit numeroase laude.

Coronavirus: Noile cazuri din Germania, Coreea de Sud si China provoaca ingrijorari legate de relaxarea restrictiilor

Nu este gata pana cand nu este gata, a declarat duminica presedintele sud-coreean, Moon-Jae-in, dupa ce un numar de noi cazuri COVID-19 a aparut in capitala Seul, provocand temeri ca un al doilea val de infectii ar putea izbucni in tara asiatica, relateaza CNN.

Recomandarile specialistilor pentru a ne feri de infectia cu coronavirus dupa relaxarea masurilor

Incepand cu data de 15 mai, masurile de restrictie din tara noastra se relaxeaza. Adriana Pistol, directorul Comisiei anit-COVID-19, a venit cu o serie de recomandari de care ar trebui sa tinem cont dupa acea data pentru a ne putea feri de infectarea de coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )