Libnet.ro
UNICEF

00:07

Coronavirus: Portugalia considera absurda decizia Marii Britanii de a o mentine pe lista de carantina

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Portugalia considera absurda decizia Marii Britanii de a o mentine pe lista de carantina

Guvernul de la Lisabona a catalogat drept absurda decizia Marii Britanii de a mentine Portugalia pe lista tarilor care necesita carantina 14 zile, desi pe teritoriul britanic s-au inregistrat mai multe cazuri si decese cauzate de coronavirus, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Nou record de infectii in Statele Unite Rusia se apropie de 10.000 de decese

Cel putin 53. 069 de noi contaminari cu coronavirus au fost inregistrate in Statele Unite in 24 de ore, un nou record de la inceputul pandemiei. in Federatia Rusa bilantul deceselor se apropie de 10. ------------------------------23:30 Portugalia considera absurda decizia Marii Britanii de a o mentine pe lista de carantina19:52 OMS: Aproape o treime din esantioanele COVID-19 prezinta mutatie18. 04 Arabia Saudita a depasit 200. 000 de infectii17. 48 Pub-urile din Anglia se redeschid de maine.

Niculae Havrilet: Romania are un potential eolian offshore urias si ar putea ajunge la nivelul Marii Britanii

Romania are un potential eolian offshore urias, de peste 70. 000 de MW, si ar putea ajunge in cinci ani la nivelul Marii Britanii in acest sector, a declarat, marti, Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

Economia Marii Britanii, cea mai mare scadere din ultimii 40 de ani. Planul pentru revenirea din criza

Potrivit datelor furnizate de Oficiul pentru Statistica Nationala, PIB-ul Marii Britanii a scazut in primul trimestru din 2020 cu 2,2%, sub estimarile specialistilor. De asemenea, deficitul de cont curent al.

Turistii romani, obligati si dupa 10 iulie sa stea in carantina daca viziteaza Anglia MAE roman: O noua evaluare va fi facuta la sfarsitul lunii

Turistii din 59 de state si teritorii care merg in Anglia nu vor intra in carantina de pe 10 iulie, a anuntat guvernul britanic, relateaza Reuters. Romania nu se afla pe aceasta lista, ceea ce inseamna ca romanii vor fi nevoiti sa stea 14 zile in carantina daca merg in Anglia. Potrivit MAE roman, decizia Marii Britanii de a mentine restrictiile pentru turistii romani a fost luata in baza recomandarilor epidemiologilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )