Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Ce pot face elevii care stau acasa pentru ca sunt inchise scolile Recomandari de la UNICEF

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Ce pot face elevii care stau acasa pentru ca sunt inchise scolile Recomandari de la UNICEF

UNICEF si Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), impreuna cu Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie FICR), au emis noi recomandari ce urmaresc protejarea copiilor impotriva transmiterii coronavirusului. Recomandarile se refera la situatia in care scolile se inchid si includ indrumari pentru atenuarea posibilului impact negativ al acestui demers asupra educatiei si sanatatii copiilor. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Scoli inchise, ce pot face parintii care lucreaza? Recomandarile Ministerului Muncii

Decizia de a inchide scolile si gradinitele, din cauza crizei coronavirusului, poate ridica probleme pentru parintii care lucreaza si nu au cu cine-si lasa copiii. Ministerul Muncii face trei recomandari privind flexibilizarea raporturilor de munca in aceste situatii.

Coronavirus in Romania: Aproximativ trei milioane de elevi stau acasa incepand de miercuri pana in 22 martie Masura, posibil sa fie prelungita

Aproximativ 3 milioane de elevi stau acasa incepand de miercuri si pana in 22 martie, cu posibilitatea de prelungire a masurii, care a fost luata pentru a limita raspandirea infectiilor cu noul tip de coronavirus. in Romania, numarul cazurilor de imbolnavire a ajuns la 29.

Aproximativ trei milioane de elevi stau acasa, incepand de miercuri pana pe 22 martie

Aproximativ trei milioane de elevi stau acasa, pana pe 22 martie, dupa ce cursurile unitatilor de invatamant din Romania au fost suspendate, ca masura de prevenire a raspandirii infectiilor cu noul tip de coronavirus.

Anunt important pentru cei care stau la bloc. Raspund civil si penal, daca se opun acestor demersuri

Stai la bloc? Trebuie sa stii ca un reprezentant al asociatiei de proprietari are dreptul sa-ti intre in apartament chiar fara acordul tau, pe baza unui preaviz motivat, in anumite situatii. Daca te opui, risti o amenda de 3. 000 de lei. Esti obligat sa-i lasi sa intre Exista o lege, 196 2018, potrivit careia, proprietarul .

Persoanele aflate in carantina si izolare, dotate cu bratari care le vor monitoriza starea de sanatate si localizarea: Ne vor spune daca pleaca aiurea prin mall-uri

Persoanele aflate in carantina si izolare la domiciliu timp de 14 zile vor fi dotate cu bratari si holtere care le vor monitoriza starea de sanatate - spre exemplu, daca fac febra, acest lucru va fi semnalat imediat, in conditiile in care aceste persoane nu au simptome si sunt izolate doar ca masura de precautie. in timp ce persoanele aflate in carantina sunt pazite de autoritati, in cazul celor izolate la domiciliu, bratarile vor transmite in timp real localizarea acestora, ne vor spune daca stau acasa sau pleaca aiurea prin mall-uri si piete, a declarat Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, pentru HotNews. ro.

Digi24: 6 sfaturi pe care sa le ignori, daca vrei sa te protejezi de coronavirus. iti pot face mai mult rau decat bine

Coronavirusul s-a raspandit in mai multe tari din intreaga lume si nu exista in prezent un tratament specific cunoscut. Acest lucru a dus la aparitia unor sfaturi pentru protectia impotriva coronavirusului. Multe sunt inutile, dar inofensive, in timp ce altele sunt de-a dreptul periculoase, relateaza BBC. Iata cateva dintre cele mai raspandite sfaturi distribuite online de care nu trebuie sa tineti cont.

Inspectia Muncii: Angajatii pot beneficia de concediu si indemnizatie pentru carantina

Angajatorii sunt obligati prin lege sa ia toate masurile care se impun pentru prevenirea infectarii angajatilorlucratorilor cu noul coronavirus, anunta Inspectia Muncii, care subliniaza ca asiguratii pot beneficia de concediu si indemnizatie pentru carantina, in scopul prevenirii imbolnavirilor si recuperarii capacitatii de munca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )