Libnet.ro
UNICEF

08:00

Coronavirus pune in pioneze viitorul turneelor de tenis din 2020: care sunt anulate

Playtech Playtech,
Coronavirus pune in pioneze viitorul turneelor de tenis din 2020: care sunt anulate

Oficialii ATP si WTA au fost nevoiti sa ia o decizie radicala legata de viitorul competitiilor programate in urmatoarele luni. Din cauza pandemiei, cele mai multe concursuri nu se vor mai tine. Masurile legate de anularea evenimentelor sportive au fost luate in fiecare colt al mapamondului. Fiecare tara a luat masuri pe marginea acestui subiect, . continuă pe Playtech

Efectele imediate ale suspendarii turneelor de tenis, explicate de Mihaela Buzarnescu: Totul e o enigma

In urma cu 12 luni, Mihaela Buzarnescu stationa pe un confortabil loc 31 WTA, care consemna nu doar un varf al formei sale sportive, ci si promisiunea stabilitatii financiare. in prezent, ea le deschide tuturor ochii asupra efectelor imediate pe care anularea in cascada a turneelor de tenis le are asupra sportivilor.

Coronavirus in lume: in Polonia se va ajunge in curand la un numar din patru cifre de persoane infectate, avertizeaza ministrul Sanatatii

Polonia se pregateste pentru o crestere semnificativa in urmatoarele zile a numarului de persoane infectate cu noul tip de coronavirus, a declarat luni la postul de radio national ministrul polonez al sanatatii Lukasz Szumowski, scrie Agerpres, citand TASS. Numarul de cazuri de imbolnaviri cu noul tip de coronavirus a ajuns in Polonia la 125. Trei oameni au murit, in timp ce 13 persoane s-au vindecat.

Un bulgar suspect de coronavirus a fugit a doua oara din spitalul din Galati

Un cetatean bulgar suspectat de coronavirus a fugit, pentru a doua oara, de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati. Omul a fost prins de jandarmi.

Senatorul UDMR care a vrut sa scape de amenda politistilor rutieri spunand ca e posibil sa aiba CORONAVIRUS: A fost un act responsabil din partea mea (VIDEO)

Senatorul UDMR care a spus ca este posibil sa aiba coronavirus pentru a scapa de o amenda a politistilor rutieri, pentru depasirea vitezei regulamentare,Tanczos Barna a declarat pentru B1 TV ca nu a.

VIDEO Coronavirus in lume: Cum au fost alungati clientii din magazine, in Buenos Aires

Vanzatorii dintr-un mall din Buenos Aires au facut un zgomot infernal ca sa alunge clientii, in conditiile in care Argentina este in carantina din cauza COVID-19, iar presedintele tarii a cerut populatiei sa reduca deplasarile inutile.

Chinezii tocmai au lansat telefonul vedeta din 2020 si ecranul e tot ce conteaza

Poate esti familiarizat cu telefoanele Nubia, poate nu, dar Red Magic 5G e un produs cu totul special. Deocamdata, eclipseaza Samsung S20 prin ecran. Si e gandit mai ales pentru cei care vor sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )