Libnet.ro
UNICEF

14:00

CORONAVIRUS |Reguli pentru calatoria cu metroul in perioada starii de alerta: Purtarea, obligatorie in statii si pe toata durata calatoriei

B1 B1,
CORONAVIRUS |Reguli pentru calatoria cu metroul in perioada starii de alerta: Purtarea, obligatorie in statii si pe toata durata calatoriei

Pasagerii vor trebui sa poarte masti de protectie atat in timpul calatoriei cu metrou, cat si atunci cand se afla in statii si vor fi avertizati prin instalatiile de sonorizare cu privire la pastrarea. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Reguli pentru calatoria cu metroul in perioada starii de alerta: Purtarea mastii de protectie, obligatorie in statii si pe toata durata calatoriei

Pasagerii vor trebui sa poarte masti de protectie atat in timpul calatoriei cu metrou, cat si atunci cand se afla in statii si vor fi avertizati prin instalatiile de sonorizare cu privire la pastrarea.

Reguli pentru calatoria cu metroul: Va fi obligatorie purtarea mastii pentru accesul in statii si toata durata calatoriei

Purtarea mastii va fi obligatorie pentru accesul in statiile de metrou, pe durata sederii in statiile de metrou si pe toata durata calatoriei, se arata intr-un ordin comun al Ministerului Transporturilor si Ministerului Sanatatii, publicat sambata in Monitorul Oficial. Vezi cum vor circula trenurile.

CORONAVIRUS |Reguli pentru calatoria cu trenul in perioada starii de alerta: Se va promova vanzarea online a biletelor

Romania a trecut, pe 15 mai, de la starea de urgenta la starea de alerta, astfel ca unele masuri s-au relaxat, insa purtarea mastii a devenit obligatorie in mijloacele de transport in comun. in acest.

Ce reguli trebuie respectate la calatoria cu taxiul in perioada starii de alerta: pasagerii nu au voie in fata

Transportul pasagerilor in regim de taxi si alternativ se efectua doar pe locurile din spate, se arata intr-un proiect de ordin comun al Ministerului Transporturilor si Ministerului Sanatatii, potrivit HotNews.

CORONAVIRUS |Reguli pentru perioada starii de alerta: Precizarile autoritatilor despre completarea declaratiei pe propria raspundere, situatia persoanelor de peste 65 de ani, organizarea evenimentelor familiale si sanctiunile impuse

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a transmis, sambata, o serie de precizari cu privire la regulile pe care romanii trebuie sa le respecte in perioada starii de alerta. Astfel, sunt aduse lamuriri.

Reguli pentru calatoria cu avionul: Pasagerii vor fi grupati pe familii si la distanta cat mai mare de altii

Pasagerii vor fi grupati pe familii si, in masura posibilitatilor, cat mai distantati, se arata intr-un ordin comun al Ministerului Transporturilor si Ministerului Sanatatii, publicat sambata in Monitorul Oficial, informeaza Ministerul Transporturilor printr-un comunicat de presa. Accesul la bord va fi permis doar cu un bagaj de mana, iar purtarea mastii este obligatorie.

Arafat: Restaurantele, cafenelele si terasele raman inchise in perioada starii de alerta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a anuntat, joi seara, ca restaurantele, cafenelele si terasele raman inchise in perioada starii de alerta, el precizand ca sunt exceptate de la aceasta regula restaurantele de tip drive-in sau cele care livreaza mancare la domiciliu.

Proiectul de lege privind masurile din perioada starii de alerta, dezbatut si votat in Camera Deputatilor

UPDATE, 13 mai, ora 12. 20 -Curtea Constitutionala a decis ca starea de alerta este constitutionala. Proiectul de lege privind masurile din perioada starii de alerta ajunge, miercuri, in Camera.

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, despre starea de alerta: Sigur ca vor fi sanctiuni. Cine nu va respecta regulile va fi amendat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca persoanele care nu vor respecta regulile impuse de autoritati in perioada starii de alerta vor fi amendate, precizand ca si i.

Se deschid terasele in perioada starii de alerta?

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, sambata, un document cu raspunsuri la principalele intrebari pe care le au romanii cu privire la starea de alerta. Printre lamuririle oferite de autoritati se numara si posibilitatea redeschiderii teraselor.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )