Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce reguli trebuie respectate la calatoria cu taxiul in perioada starii de alerta: pasagerii nu au voie in fata

Adevărul Adevărul,
Ce reguli trebuie respectate la calatoria cu taxiul in perioada starii de alerta: pasagerii nu au voie in fata

Transportul pasagerilor in regim de taxi si alternativ se efectua doar pe locurile din spate, se arata intr-un proiect de ordin comun al Ministerului Transporturilor si Ministerului Sanatatii, potrivit HotNews. continuă pe Adevărul

Ce reguli trebuie respectate la calatoria cu taxiul: Pasagerii se vor aseza doar pe locurile din spate

Transportul pasagerilor in regim de taxi si alternativ se efectua doar pe locurile din spate, se arata intr-un proiect de ordin comun al Ministerului Transporturilor si Ministerului Sanatatii. De asemenea va fi delimitat spatiul dintre conducatorul auto si pasageri. Vezi reguli si pentru alte tipuri de transport.

VIDEO Decathlon a redeschis magazinul din Berceni: Care este programul, ce reguli trebuie respectate si ce masuri de protectie au fost luate in starea de urgenta

Magazinul Decathlon Berceni a fost redeschis miercuri, 13 mai, programul de acces fiind intre orele 10:00-20:00, a anuntat compania, precizand ca a luat toate masurile de siguranta pentru protejarea atat a clientilor cat si a angajatilor. in ultimele doua luni, magazinele Decathlon din tara au fost inchise, comenzile putand fi facute doar online pe decathlon. ro. Site-ul a avut serioase probleme de functionare, multe comenzi putand fi plasate cu succes abia la ore tarzii in noapte.

CORONAVIRUS |Reguli pentru perioada starii de alerta: Precizarile autoritatilor despre completarea declaratiei pe propria raspundere, situatia persoanelor de peste 65 de ani, organizarea evenimentelor familiale si sanctiunile impuse

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a transmis, sambata, o serie de precizari cu privire la regulile pe care romanii trebuie sa le respecte in perioada starii de alerta. Astfel, sunt aduse lamuriri.

Proiectul de lege privind masurile din perioada starii de alerta, dezbatut si votat in Camera Deputatilor

UPDATE, 13 mai, ora 12. 20 -Curtea Constitutionala a decis ca starea de alerta este constitutionala. Proiectul de lege privind masurile din perioada starii de alerta ajunge, miercuri, in Camera.

Arafat: Restaurantele, cafenelele si terasele raman inchise in perioada starii de alerta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a anuntat, joi seara, ca restaurantele, cafenelele si terasele raman inchise in perioada starii de alerta, el precizand ca sunt exceptate de la aceasta regula restaurantele de tip drive-in sau cele care livreaza mancare la domiciliu.

CORONAVIRUS |Reguli pentru calatoria cu metroul in perioada starii de alerta: Purtarea, obligatorie in statii si pe toata durata calatoriei

Pasagerii vor trebui sa poarte masti de protectie atat in timpul calatoriei cu metrou, cat si atunci cand se afla in statii si vor fi avertizati prin instalatiile de sonorizare cu privire la pastrarea.

CORONAVIRUS |Reguli pentru calatoria cu metroul in perioada starii de alerta: Purtarea mastii de protectie, obligatorie in statii si pe toata durata calatoriei

Pasagerii vor trebui sa poarte masti de protectie atat in timpul calatoriei cu metrou, cat si atunci cand se afla in statii si vor fi avertizati prin instalatiile de sonorizare cu privire la pastrarea.

Se deschid terasele in perioada starii de alerta?

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, sambata, un document cu raspunsuri la principalele intrebari pe care le au romanii cu privire la starea de alerta. Printre lamuririle oferite de autoritati se numara si posibilitatea redeschiderii teraselor.

Bilantul masurilor luate de Ministerul Muncii in perioada starii de urgenta: plati de peste 1,78 miliarde lei pentru aproape 1,3 milioane de beneficiari

Masurile luate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale in perioada starii de urgenta au insumat plati de 1,78 miliarde de lei, vizand 1. 873 beneficiari - fie indemnizatii de somaj tehnic fie indemnizatii de crestere copil ori a indemnizatiilor de incadrare in grad de handicap, potrivit unui anunt facut de oficialii guvernamentali. Cele mai multe fonduri alocate prin MMPS pe perioada starii de urgenta au fost platite prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANFOM), institutie care a asigurat acordarea indemnizatiilor pentru somaj tehnic.

Ce masuri a luat Ministerul Muncii in perioada starii de urgenta: unde s-au dus cei mai multi bani

Ministerul Muncii anunta ca masurile luate de institutie in perioada starii de urgenta au vizat aproape 1,3 milioane de beneficiari, fiind facute plati de peste 1,78 miliarde de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )