Libnet.ro
UNICEF

16:45

Se deschid terasele in perioada starii de alerta?

Adevărul Adevărul,
Se deschid terasele in perioada starii de alerta?

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, sambata, un document cu raspunsuri la principalele intrebari pe care le au romanii cu privire la starea de alerta. Printre lamuririle oferite de autoritati se numara si posibilitatea redeschiderii teraselor. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Reguli pentru perioada starii de alerta: Precizarile autoritatilor despre completarea declaratiei pe propria raspundere, situatia persoanelor de peste 65 de ani, organizarea evenimentelor familiale si sanctiunile impuse

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a transmis, sambata, o serie de precizari cu privire la regulile pe care romanii trebuie sa le respecte in perioada starii de alerta. Astfel, sunt aduse lamuriri.

Arafat: Restaurantele, cafenelele si terasele raman inchise in perioada starii de alerta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a anuntat, joi seara, ca restaurantele, cafenelele si terasele raman inchise in perioada starii de alerta, el precizand ca sunt exceptate de la aceasta regula restaurantele de tip drive-in sau cele care livreaza mancare la domiciliu.

Starea de Alerta. intrebari si raspunsuri oferite de Grupul de Comunicare Strategica

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, sambata, un document de intrebari si raspunsuri cu privi.

Grupul de Comunicare Strategica: 65 de cazuri de infectie cu COVID-19 in Calarasi

Pana astazi, 13 mai, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 16. 002 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7. 961 au fost declarate vindecate si externate. in judetul Calarasi se inregistreaza 65 de cazuri si 3 decese.

Proiectul de lege privind masurile din perioada starii de alerta, dezbatut si votat in Camera Deputatilor

UPDATE, 13 mai, ora 12. 20 -Curtea Constitutionala a decis ca starea de alerta este constitutionala. Proiectul de lege privind masurile din perioada starii de alerta ajunge, miercuri, in Camera.

Ce reguli trebuie respectate la calatoria cu taxiul in perioada starii de alerta: pasagerii nu au voie in fata

Transportul pasagerilor in regim de taxi si alternativ se efectua doar pe locurile din spate, se arata intr-un proiect de ordin comun al Ministerului Transporturilor si Ministerului Sanatatii, potrivit HotNews.

Se deschid terasele! Ce schimbari mai aduce Starea de Alerta

Romania intra de vineri in starea de alerta, declarata constitutionala de catre CCR, insa restrictiile ce limiteaza drepturile si libertatile cetatenilor, precum cea de calatorie in afara localitatii fara declaratie, se vor aplica doar dupa trei zile de la publicarea legii in Monitorul Oficial. Deputatii au decis miercuri seara ca terasele restaurantelor sa fie deschise pe perioada starii de alerta, cu conditia respectarii masurilor de igiena.

Bilantul masurilor luate de Ministerul Muncii in perioada starii de urgenta: plati de peste 1,78 miliarde lei pentru aproape 1,3 milioane de beneficiari

Masurile luate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale in perioada starii de urgenta au insumat plati de 1,78 miliarde de lei, vizand 1. 873 beneficiari - fie indemnizatii de somaj tehnic fie indemnizatii de crestere copil ori a indemnizatiilor de incadrare in grad de handicap, potrivit unui anunt facut de oficialii guvernamentali. Cele mai multe fonduri alocate prin MMPS pe perioada starii de urgenta au fost platite prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANFOM), institutie care a asigurat acordarea indemnizatiilor pentru somaj tehnic.

Ce masuri a luat Ministerul Muncii in perioada starii de urgenta: unde s-au dus cei mai multi bani

Ministerul Muncii anunta ca masurile luate de institutie in perioada starii de urgenta au vizat aproape 1,3 milioane de beneficiari, fiind facute plati de peste 1,78 miliarde de lei.

MINISTERUL MUNCII: Plati de 1,78 miliarde de lei pentru aproape 1,3 milioane de beneficiari, pe perioada starii de urgenta

Potrivit unui comunicat, remis catre Agerpres. cele mai multe fonduri alocate pe perioada starii de urgenta au fost platite prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANFOM), institutie care a asigurat acordarea indemnizatiilor pentru somaj tehnic. in total, la ANOFM au fost inregistrate cereri valide de la 129. 149 de angajatori, suma totala platita catre acestia fiind de 1,38 miliarde de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )