Libnet.ro
UNICEF

19:45

Coronavirus in Romania. 17 judete au depasit rata de infectare de 1,5 la mia de locuitori

Antena3 Antena3,
Coronavirus in Romania. 17 judete au depasit rata de infectare de 1,5 la mia de locuitori

In 17 judete din Romania rata de infectare la mia de locuitori a depasit 1,5 in ultimele 14 zile. continuă pe Antena3

Trei localitati din Olt au depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori si se impun noi restrictii. Masuri si in Slatina

In urma noii raportari a incidentei cazurilor de COVID-19, trei localitati din judet au depasut rata de 3 la 1. 000 de locuitori, in aczul acestora fiind luate noi masuri.

Bucurestiul a depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori si intra in scenariul rosu

Potrivit unui raport al Institutului National de Sanatate Publica, rata de incidenta in Bucuresti raportata la populatia rezidenta este de 3,11 la mia de locuitori.

Avertisment: Rata de infectare in Bucuresti a depasit 3 cazuri la mia de locuitori DOCUMENT

Conform raportului saptamanal de supraveghere realizat de Institutul National de Sanatate Publica, rata de infectare cu noul coronavirus in Bucuresti a depasit 3 cazuri la mia de locutori. Mai exact, aceasta rata a ajuns in Capitala la cota 3,1. La aceasta ora are loc o sedinta a Comitetului Municipal, care va decide ce masuri restrictive va adopta.

Care este, de fapt, rata de infectare in Capitala. Cifrele INSP nu corespund cu cele de la Grupul de Comunicare Strategica

Este o brambureala in ce priveste numarul infectarilor cu coronavirus din Capitala. in timp ce Institutul National de Sanatate Publica INSP) anunta ca Bucurestiul a depasit rata de infectare de 3, mai exact 3,11 la mie, Grupul de Comunicare Strategica spune ca rata este de 2,69.

Doua municipii si o comuna din Vaslui au depasit rata imbolnavirilor COVID de 3 la mie. Nuntile si evenimentele private, interzise in intreg judetul

Municipiile Barlad si Husi, respectiv comuna Botesti sunt localitatile din judetul Vaslui, care, potrivit statisticilor oficiale, inregistreaza cea mai mare rata de imbolnaviri COVID-19. in aceste localitatile, mastile devin obligatorii iau evenimentele publice sunt interzise.

Coronavirus Romania - Un nou record de cazuri in 24 de ore: 4.026 75 decese in ultima zi Record absolut de bolnavi la Terapie Intensiva

Alte peste 4. 000 de noi cazuri COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore in Romania, pentru a treia zi consecutiv. Bilantul COVID-19 a ajuns la 172. 516, potrivit datelor publicate vineri de Grupul de Comunicare Strategica. in ultima zi au fost raportate 75 decese cu COVID-19, iar numarul pacientilor la Terapie Intensiva a atins o noua borna record: 726. Aproape 600 de noi cazuri de COVID-19 in Bucuresti Cluj - 267 15 judete au raportat peste 100 de noi imbolnaviri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2761 seconds )