Libnet.ro
UNICEF

01:06

CORONAVIRUS |Trei sectii din spitalul din Sfantu Gheorghe, plasate in carantina

B1 B1,
CORONAVIRUS |Trei sectii din spitalul din Sfantu Gheorghe, plasate in carantina

Trei sectii apartinand Spitalului Judetean de Urgenta din Sfantu Gheorghe Obstetrica-ginecologie, Neonatologie si Sala de nasteri), au fost plasate in carantina, duminica, in urma unor suspiciuni de. continuă pe B1

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus care a fugit din spitalul din Galati a incercat a doua oara sa scape din spital. A fost prins sarind gardul

Cetateanul suspect de coronavirus care a fugit miercuri dintr-un spital din Galati si a plecat cu microbuzul la Bucuresti a incercat din nou sa fuga din spital, fiind prins de jandarmi cand sarea gardul unitatii medicale. Parchetul anunta ca pe numele acestuia a fost deschis dosar penal.

Solutii pentru a opri pandemia de coronavirus. Trei scenarii posibile

Lumea se inchide. Locurile care au fost odata pline de agitatia din viata de zi cu zi au devenit orase fantoma cu restrictii masive puse in viata noastra de la blocajesi inchideri de scoli la restrictii de calatorie si interdictii la adunarile in masa. Solutii pentru a opri pandemia de coronavirus Este un raspuns .

Vlad Mixich: Romania ramane pe o rata de crestere a cazurilor de coronavirus similara celor din Italia sau Franta

Romania ramane pe o rata de crestere a cazurilor de coronavirus similara celor din Italia sau Franta, calculul fiind bazat pe estimarile epidemiologice disponibile public, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate.

VIDEO Ciorba de peste din Delta Dunarii, dezvaluita de localnici. Reteta delicioasa de la Sfantu Gheorghe

O reteta traditionala de ciorba de peste din Delta Dunarii este descrisa in imagini care-ti lasa gura apa. Ingredientele sunt dezvaluite intr-un tutorial de gastronomie autentica dobrogeana.

Un bulgar suspect de coronavirus a fugit a doua oara din spitalul din Galati

Un cetatean bulgar suspectat de coronavirus a fugit, pentru a doua oara, de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati. Omul a fost prins de jandarmi.

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus a incercat din nou sa fuga din spitalul din Galati. De data aceasta a fost prins sarind gardul

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus si internat la Spitalul din Galati a avut, joi, o a doua tentativa de a fugi din unitatea spitaliceasca. Amintim ca acesta a fost internat marti seara, dupa ce i s-a.

Trei romani din strainatate au murit de Coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca 29 de romani din afara granitelor au fost testati pozitiv cu.

VIDEO in plina epidemie de coronavirus, Catedrala Ortodoxa din Cluj-Napoca impartaseste zeci de oameni

In plina epidemie de COVID-19 si in conditiile in care autoritatile au luat aseara noi masuri restrictive, printre care si realizarea slujbelor religioase doar online, Catedrala Ortodoxa din Cluj-Napoca impartaseste zeci de oameni, scrie cluj. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )