Libnet.ro
UNICEF

05:30

Coruptia din Romania, cea mai mare problema a companiilor: unde ne situam fata de UE

Playtech Playtech,
Coruptia din Romania, cea mai mare problema a companiilor: unde ne situam fata de UE

Romanii se confrunta in continuare cu un nivel ingrijorator de coruptie la nivel inalt, iar aceasta este cea mai dureroasa problema a companiilor. Potrivit unui sondaj Eurobarometru publicat. continuă pe Playtech

Armata americana se pregateste de cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimul sfert de secol

Armata americana isi pregateste cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimii 25 de ani, prevazand sa-si suplimenteze contingentul cu 20. 000 de militari cu prilejul exercitiului Defender-Europe 20. Scopul este demonstrarea puterii militare in fata unor adversari precum Rusia, anunta comandantul Fortelor terestre americane in Europa, generalul Christopher Cavoli.

Mercedes va plati cea mai mare taxa de participare in Formula 1 din istorie

Echipa Mercedes va achita pentru sezonul viitor cea mai mare taxa de participare in Formula 1 din istorie, aproape 5,5 milioane de dolari.

Deputatul USR Claudiu Nasui: Pensiile militarilor si magistratilor, care au statut special, sunt 97% din pensiile speciale, solutia este plafonarea lor Ct este cea mai mare pensie din Romnia

Deputatul Claudiu Nasui, liderul USR Bucuresti, spune ca solutia in cazul pensiilor speciale este plafonarea lor, pentru ca pensiile militarilor si magistratilor, care au un statut special, reprezinta 97% din total. Declaratiile lui Nasui vin dupa ce, luni, Raluca Turcan a spus ca PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale cu exceptia celor militare si ale magistratilor.

Dacian Ciolos, reales presedinte al PLUS: imi doresc ca data viitoare sa nu mai vorbim despre un partid de lider, asta este cea mai mare vulnerabilitate a noastra

Fostul premier Dacian Ciolos a fost reales, sambata, presedinte al PLUS. El a fost singurul candidat si a fost validat la sefia partidului in cadrul Conventiei Nationale a partidului. Ciolos a spus ca isi doreste ca data viitoare sa nu se mai vorbeasca de un partid de lider, pentru ca acest lucru este cea mai mare vulnerabilitate a PLUS, sustinand ca este ultima data cand candideaza la conducerea partidului singur.

De ce se invarte tiparnita Federal Reserve cu cea mai mare viteza din ultimii zece ani?

Cele trei programe de relaxare cantitativa lansate de Federal Reserve, derulate din 2008 pana in 2015, au avut ca rezultat cresterea bilantului celei mai importante banci centrale din lume de la circa 900 de miliarde de dolari pana dincolo de 4,5 trilioane.

Business report: Coruptia, indicata ca problema de majoritatea companiilor din Romnia. Cel mai ridicat procent n UE; 2020 n imobiliare. Primul mall nou n Bucuresti dupa 4 ani

Amenzile de circulatie in 2020: guvernul va ingheta la 145 de lei punctul de amenda. Legal, punctul de amenda de circulatie e legat direct de marimea salariului minim pe economie. Cand PSD a decis, incepand din 2017, seria de majorari. Angajati bogati vs. angajati saraci. Unde lucreaza salariatii care castiga peste 7. 000 lei in mana. Castigul salarial mediu nominal net a fost in luna octombrie de 3. 116 lei, in urcare fata de luna precedenta cu 34 lei +1,1%), arata datele.

VIDEO Ciolos, dupa ce Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR la Primaria Capitalei: intelegerea noastra a fost sa avem cate un candidat din partid, nu un candidat independent. Vom discuta luni - UPDATE

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca va discuta luni cu reprezentantii USR despre candidatul pentru Primaria Capitalei, in conditiile in care cele doua partide hotarasera sa aiba cate un candidat care sa provina din partid, si nu un candidat din afara partidului, asa cum este Nicusor Dan. Ciolos a mai spus ca ar trebui sa existe un proces de selectie, astfel incat sa fie desemnat candidatul care are cea mai mare sustinere si s-a declarat convins ca Vlad Voiculescu, candidatul PLUS, ar putea castiga o astfel de selectie.

Frozen 2 a devenit cea mai vizionata animatie din toate timpurile in Romania: ce incasari a avut

Filmul Minionii, care a strans 8. 891 de lei in urma cu patru ani, a fost depasit de noua productie Disney Frozen 2, care a devenit cea mai vizionata animatie din toate timpurile in Romania.

Cea mai inalta cruce din lemn din Romania, proaspat ridicata in Prahova. Finantatorul: Mi-a aparut in vis dupa o vizita la mormantul parintelui Arsenie

Cea mai inalta cruce din lemn din Romania a fost ridicata in satul prahovean Nucet, comuna Gornet, pe locul cunoscut in zona drept Dealul lui Dumnezeu, aflat la o altitudine de aproape 900 de metri.

Nota de plata pentru Neagu-dependenta! Cea mai dura veste dupa Romania-Rusia: Pe Cristina o doare genunchiul

Cristina Neagu a evoluat doar 32 de minute la debutul Romaniei in Grupa Principala II, contra Rusiei, insa Tomas Ryde a venit cu precizari ingrijoratoare la finalul partidei, anuntand ca cea mai buna handbalista a lumii se resimte dupa efortul depus la Kumamoto. Danezul a lasat sa se inteleaga ca liderul echipei tricolore ar putea rata chiar urmatorul meci, de marti, contra Suediei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )