Libnet.ro
UNICEF

06:00

Costel Galca intalneste FC Barcelona de trei ori in 12 zile

Online Sport Online Sport,
Costel Galca intalneste FC Barcelona de trei ori in 12 zile

Inceput de foc pentru Costel Galca, noul antrenor al formatiei Espanyol Barcelona, in anul 2016. continuă pe Online Sport

VIDEO Costel Galca, victorie la debutul la Espanyol: S-a calificat in optimile Cupei Spaniei

Espanyol s-a calificat in optimile Cupei Spaniei la fotbal, dupa victoria cu 2-1 obtinuta in fata celor de la Levante. A fost meciul de debut al lui Costel Galca pe banca formatiei din Barcelona. Trebuie sa avem o posesie mai buna, vreau sa fim mai agresivi, a declarat tehnicianul roman dupa incheierea partidei.

Ghinion pentru Costel Galca la tragerea la sorti a optimilor Cupei Spaniei. Va juca cu o super-putere din La Liga

Echipa Espanyol Barcelona, antrenata de Constantin Galca, nu a avut deloc noroc la tragerea la sorti a optimilor de finala din Cupa Spaniei.

Volkswagen a pierdut doua puncte din cota de piata in UE. Inmatricularile grupului au crescut in noiembrie, dar de trei ori sub media pietei

Inmatricularile Volkswagen Group au urcat cu 4% in noiembrie, arata datele ACEA care se refera la piata masinilor noi in UE. Grupul a avansat mult mai putin decat piata, care a crescut cu 14%, iar cota de piata a germanilor a scazut cu doua puncte procentuale, la 24,3%. Volkswagen are de suferit de pe urma scandalului emisiilor, sunt tari unde vanzarile au scazut si cu peste 20%, insa declinul e cauzat si de faptul ca unele modele diesel au fost suspendate de la vanzare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )