Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cotatia futures a Dow Jones, din nou in corzi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cotatia futures a Dow Jones, din nou in corzi

La Sibex, penultima sedinta a saptamanii se prefigura una ceva mai buna in comparatie cu ziua de miercuri. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul futures al Dow Jones, din nou sub pragul de 16.000 de puncte

Dupa o prima saptamana cu lichiditate ceva mai buna, in care activitatea speculativa a fost intretinuta de volatilitatea cotatiilor, pe fondul turbulentelor pretului petrolului, debutul celei de-a doua saptamani a lunii nu a dat prea mari sperante pentru o evolutie similara.

Semne de crestere pentru pretul futures al Dow Jones

Dupa ce sedinta de marti a adus as,a cum am anticipat, cel mai slab rezultat din acest an, dar si din ultimele doua luni prin numai 7 contracte realizate, prima jumatate din sesiunea de miercuri a confirmat din nou lipsa acuta de interes de pe piata sibiana.

Spectrul crizei financiare planeaza din nou asupra pietelor si a economiei mondiale / Bursele europene inchid din nou pe scadere puternica

Bursele europene au inchis inca o data pe pierdere puternica, joi, starnind din nou spectrul unei crize financiare care risca sa se propage asupra ansamblului economiei, chiar daca, pentru moment, fundamentele economice nu par sa fie afectate, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )