Libnet.ro
UNICEF

17:45

Covid 19 in judetul Hunedoara. Al 16-lea bolnav mort in spital, diagnosticat si cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Covid 19 in judetul Hunedoara. Al 16-lea bolnav mort in spital, diagnosticat si cu coronavirus

Covid 19 in judetul Hunedoara. A fost inregistrat al 16-lea pacient mort intr-un spital din judet, care fusese diagnosticat si cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Al treilea deces la Constanta din cauza COVID-19. Victima a fost infectata de un bolnav confirmat

Al treilea deces de COVID-19 a fost consemnat la Constanta. Este vorba despre un barbat in varsta de 66 ani, care a luat coronavirusul de la un bolnav.

Bilantul COVID-19 in judetul Vaslui: 11 cazuri, ultimele doua inregistrate in mediul rural. Care este starea pacientilor

Doua noi cazuri COVID-19 s-au inregistrat in judetul Vaslui in ultimele 24 de ore, bilantul atingand 11 cazuri. Concret, doar 10 dintre pacienti au fost diagnosticati in spitale din judetul Vaslui, cel de-al 11 caz fiind o vasluianca confirmata pozitiv la frontiera, in judetul Arad, dupa ce s-a intors din Italia.

Al 11-lea pacient cu coronavirus mort in judetul Hunedoara: o femeie de 69 de ani, cu alte boli grave

Al 11-lea pacient cu coronavirus mort in judetul Hunedoara este o femeie in varsta de 69 de ani, cu alte boli grave.

Primul deces cauzat de COVID-19 in judetul Vaslui: un barbat de 71 de ani care a calatorit in Turcia

Un barbat de 71 de ani infectat cu noul coronavirus a murit la Spitalul Municipal de Urgenta Barlad, unde se afla internat de pe 28 martie.

inca un brailean infectat cu coronavirus s-a vindecat. Alte 9 persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 in judetul Braila

Barbatul, in varsta de 29 de ani, este unul din primele cazuri confirmate cu COVID-19 din judetul Braila. Acesta revenise din Italia in urma cu aproape trei saptamani si fusese plasat initial in carantina.

UPDATE Un barbat de 74 de ani, a patra victima facuta de COVID-19 in judetul Galati.101 cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus

Barbatul era o persoana asistata la Centrul de Batrani din Galati si a avut mai multe contacte cu cazuri confirmate de infectare cu coronavirus.

Doi pacienti, confirmati cu COVID-19 din judetul Calarasi, s-au vindecat

Conform Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Calarasi, in data de 2 aprilie, in judetul Calarasi, se aflau 1. 855 de persoane autoizolate, sub monitorizare la domiciliu, iar 317 persoane sunt in carantina institutionalizata.

Sefa unui cult religios care a organizat adunari religioase pe ascuns intr-un sat din Vaslui, confirmata COVID-19

Un nou caz COVID-19 a fost confirmat in comuna Garceni, din judetul Vaslui, acolo unde o alta femeie a fost depistata cu infectia noului coronavirus in urma cu cateva zile. Este vorba de sefa cultului religios majoritar in localitate, o femeie dependenta de dializa.

Peste 50 de cadre medicale din Mehedinti au fost testate pentru COVID-19

In judetul Mehedinti, de la inceputul pandemiei au fost confirmate 11 cazuri cu COVID-19, dintre care 2 persoane vindecate si externate, 1 persoana decedata si 8 persoane internate, informeaza DSP Mehedinti.

Primul deces in Arges al unui pacient cu COVID-19. Este vorba de o batrana internata inSectia de Boli Infectioase a Spitalului Municipal Campulung Muscel

O batrana din comuna argeseana Bughea de Jos este primul diagnosticat cu COVID-19 decedat in Arges. Femeia avea probleme de sanatate grave si a murit luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )