Libnet.ro
UNICEF

16:01

COVID-19 a lovit din nou fabrica SEWS R Deva. 14 angajati s-au infectat cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
COVID-19 a lovit din nou fabrica SEWS R Deva. 14 angajati s-au infectat cu noul coronavirus

COVID-19 a lovit din nou fabrica de componente auto SEWS-R Deva. Cel putin 14 angajati sunt infectati cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

George Burcea iubeste din nou dupa despartirea de Andreea Balan. Acum e clar: i-a gatit deja vedetei de la Pro TV

George Burcea a iesit castigat din Ferma. Oraseni vs. Sateni. Desi nu stim inca cine este marele invingator al emisiunii de la PRO TV, in urma aventurii de la Cocani, actorul s-a ales nu doar cu amintiri placute, ci si cu o iubire: Viviana Sposub. Cei doi s-au intalnit dupa ce s-au terminat filmarile, iar .

Novak Djokovic a comis-o din nou. A lovit inca un arbitru de linie, de data aceasta la Roland Garros: A fost un deja-vu. A fost o lovitura puternica (VIDEO)

Novak Djokovicloveste din nou. Dupa ce a fost descalificat din optimile de la US Open pentru ca a lovit accidental o femeie arbitru la linie, jucatorul de tenis a repetat incidentul, insa de aceasta data.

Cetatenii din Belarus isi cer din nou drepturile in strada VIDEO

Cetatenii din Belarus au iesit din nou in strada duminica pentru a cere eliberarea prizonierilor pol.

Anca Serea, din nou pe patul de spital. Medicii au supus-o unor interventii medicale complexe (VIDEO)

Anca Serea se lupta cu probleme de sanatate destul de serioase. Dupa ce a ajuns de mai multe ori la urgenta anul aceasta din cauza unei anemii severe, vedeta a ajunsla sfarsitul saptamanii trecute, din.

Se intampla din nou! Adolescent, internat la ATI, la Spitalul Gomoiu, cu complicatii din cauzaSARS Cov 2

Un adolescent de 17 ani din Bucuresti este al doilea copil din Romania care face o complicatie grava a infectiei cu SARS Cov 2, numita sindrom inflamator multisistemic. El este internat la Spitalul Victor Gomoiu din Capitala.

Sotia lui Mirel Radoi a comis-o din nou. Nu a avut nicio retinere: ce a mai facut in Bucuresti

Sotia lui Mirel Radoi a comis-o din nou si de data asta nu a mai avut nicio retinere. Sotia celebrului selectionar al Romaniei o blocat circulatia pe un intreg bulevard, pentru a-si cumpara cateva produse de infrumusetare. Viviana Radoi a blocat circulatia in Bucuresti pentru a-si cumpara cateva produse de infrumusetare Viviana Radoi, sotia lui .

CORONAVIRUS |New York-ul din nou in carantina: Se inchid scolile, restaurantele si magazinele

New York-ul intra din nou in carantina si urmeaza sa reinchida scolile, restaurantele si magazinele in noua cartiere din Brooklyn si Queens, unde numarul infectarilor cu noul coronavirus creste.

PSD: Orban si gasca lui ameninta din nou romanii cu restrictii

Reprezentantii PSD ai afirmat ca Orban si gasca lui ameninta din nou romanii cu restrictii, fara a le pasa ca milioane de cetateni sunt condamnati sa sufere.

Noua Zeelanda a invins din nou coronavirusul, afirma premierul Jacinda Ardern

Premierul neozeelandez Jacinda Ardern a anuntat luni ridicarea restrictiilor dispuse la Auckland pentru a combate al doilea val epidemiologic, afirmand ca tara sa a invins din nou virusul, relateaza AFP si Axios, potrivit Agerpres.

JACINDA ARDERN, PREMIERUL NOII ZEELANDE: Noua Zeelanda a invins din nou virusul

Premierul neozeelandez Jacinda Ardern a anuntat astazi ridicarea restrictiilor dispuse la Auckland pentru a combate al doilea val epidemiologic, afirmand ca tara sa a invins din nou virusul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )