Libnet.ro
UNICEF

05:15

Craciun la mall. Nu e mancare traditionala mai buna decat hamburgerul

Antena3 Antena3,
Craciun la mall. Nu e mancare traditionala mai buna decat hamburgerul

O fi carnea de porc cea mai buna leguma de Craciun, dar nu exista preparat traditional care sa poata sa inlocuiasca hamburgerul sau aripioarele picante. in prima zi de Craciun, a fost aglomeratie in mall. continuă pe Antena3

Utile: Cum faceti trecerea la masa bogata de Craciun dupa ce ati tinut post; Ce beneficii au toba si leberul asupra sanatatii; Cum te dregi dupa festinul de Craciun. Vitamina care ajuta mai mult decat pastilele pentru bila

Cum sa bei de Craciun fara sa te imbeti. Daca ai o familie mare si trebuie sa ciocnesti cate un pahar cu toata lumea, e posibil sa ajungi la o cantitate. Cum sa te mentii in forma de Sarbatori. Craciunul si Revelionul sunt un prilej de a ne reintalni cu cei dragi in jurul meselor festive. De multe ori.

FOTO Obiceiuri stravechi, mancare traditionala si colinde la Complexul Muzeal

Pentru prima data anul acesta la Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud a fost recreat un Craciun traditional, cum numai la tara la bunici au avut ocazia bistritenii sa vada. A fost sacrificat un porc, s-a colindat, s-au prezentat obiceiuri stravechi, iar pofticiosii au fost servici cu mancare traditionala.

Hotelul de Gheata de la Balea Lac, deschis cu doua zile mai devreme decat se estimase initial

Hotelul de Gheata de la Balea Lac a fost deschis luni, cu doua zile mai devreme decat se estimase initial, ca urmare a finalizarii lucrarilor, in incinta fiind amenajate 12 camere in stil baroc, iar primii turisti se vor caza aici de Craciun, transmite Mediafax.

VIDEO Hotelul de Gheata de la Balea Lac, deschis cu doua zile mai devreme decat se estimase initial

Hotelul de Gheata de la Balea Lac a fost deschis luni, cu doua zile mai devreme decat se estimase initial, ca urmare a finalizarii lucrarilor, in incinta fiind amenajate 12 camere in stil baroc, iar primii turisti se vor caza aici de Craciun, transmite Mediafax.

Hotelul de Gheata de la Balea Lac, deschis cu doua zile mai devreme decat era estimat

Hotelul de Gheata de la Balea Lac a fost deschis luni, cu doua zile mai devreme decat se estimase initial, ca urmare a finalizarii lucrarilor. In incinta sunt amenajate 12 camere in stil baroc, iar primii turisti se vor caza aici de Craciun, scrie.

Petre Roman, despre Mirel Palada: E mult mai rau decat am crezut. Nu cred ca Ponta avea nevoie de asa ceva

Fostul premier Petre Roman a apreciat, luni, ca premierul Victor Ponta nu are nevoie de asa ceva, dupa ce purtatorul de cuvant al Guvernului a facut presei niste cadouri neinspirate. E mult mai rau decat am.

Temperaturi mai ridicate decat normele din aceasta perioada. Vezi prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea se va mentine mai calda decat normele pentru aceasta perioada a anului la debutul saptamanii, ceata urmans sa se semnaleze dimineata si noaptea. Luni, la deal si la munte, vremea va fi calda pentru.

Ion Tiriac: Anul viitor va fi mai bun decat 2013, dar criza nu s-a sfarsit

Omul de afaceri Ion Tiriac apreciaza ca anul viitor va fi mai bun decat 2013, dar nu vor fi inregistrate cresteri spectaculoase, in conditiile in care criza mondiala nu s-a incheiat deocamdata.

Ion Tiriac: Anul viitor va fi mai bun decat 2013, dar criza nu s-a sfarsit.

Omul de afaceri Ion Tiriac apreciaza ca anul viitor va fi mai bun decat 2013, dar nu vor fi inregistrate cresteri spectaculoase, in conditiile in care criza mondiala nu s-a incheiat deocamdata. Dupa parerea mea vom avea un an mai bun ca 2013. Sa nu ne asteptam la 6,7,8,9 10% ca inainte. Avem posibilitatile pe care le avem. Din pacate exportam numai ceea ce putem, si e destul de putin, comparandu-ne cu Cehia, Slovacia si toti ceilalti, in special la industria automobilistica. Ceea ce .

STUDIU: fetele se maturizeaza intr-adevar mai repede decat baietii

Creierele fetelor se maturizeaza intr-adevar mai repede decat cele ale baietilor, afirma cercetatorii de la Universitatea Newcastle, intr-un studiu citat de dailymail. co. uk .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )