Libnet.ro
UNICEF

20:45

CRBL, sus in aer la aniversarea a opt ani de Antena 3

Antena3 Antena3,
CRBL, sus in aer la aniversarea a opt ani de Antena 3

Sus in aer a cantat CRBL joi seara, cand urcat pe scena concertului de la Craiova, locul unde Antena 3 a sarbatorit opt ani de existenta. Antena 3 sarbatoreste aniversarea celor 8 ani la Craiova, oras votat. continuă pe Antena3

Corina, alaturi de Antena 3 la aniversarea a opt ani de existenta

A ta a cantat Corina joi seara, pe scena concertului Antenei 3, imediat dupa ce a urat La multi ani! postului de televiziune, la aniversarea a opt ani. Parteneri ai evenimentului de la Craiova sunt RECON, Societate.

Delia, pe scena de la Craiova, la opt ani de Antena 3

Delia a urcat, joi seara, pe scena concertului de la Craiova, unde Antena 3 a sarbatorit opt ani de existenta. 2 in 1 a fost prima piesa cu care Delia i-a incantat pe spectatori. A urmat, apoi, melodia.

Connect-R: La multi ani, Antena 3! Sa ajungeti la 80 de ani de activitate!

La multi ani, la opt ani de Antena 3 si sa ajungeti la 80 de ani de activitate!, a urat Connect-R postului nostru de televiziune, cand artistul a urcat pe scena concertului de la Craiova. El le-a cantat apoi.

Dragomir mai vrea inca patru-opt ani la sefia LPF: Mi-e dor de fotbal.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, ca intentioneaza sa ramana la conducerea LPF inca patru sau opt ani, actualul sau mandat urmand sa se incheie la inceputul anului 2014, potrivit Mediafax. Intrebat daca vor avea loc schimbari in conducerea LPF la fel ca in conducerea FRF, acolo unde Mircea Sandu a anuntat ca nu va mai candida la urmatoarele alegeri, Dragomir a raspuns: La Liga schimbari peste vreo patru sau opt ani. Sa vedem cum ma simt peste .

Vaslui: Un barbat a fost condamnat la opt ani de inchisoare dupa ce a abuzat sexual o tanara cu handicap

Un barbat de 41 de ani din localitatea Bradesti, judetul Vaslui, a fost condamnat la opt ani de inchisoare dupa ce a violat o tanara cu handicap, relateaza Mediafax. Magistratii l-au condamnat pe barbat.

Vasluian condamnat la opt ani de inchisoare dupa ce a violat o tanara cu handicap

Un barbat in varsta de 41 de ani, din localitatea vasluiana Bradesti, a fost condamnat la opt ani de inchisoare pentru viol, dupa ce a abuzat sexual o tanara cu handicap.

Opt ani de austeritate, criza din Grecia ramane

In 2005, Atena a adoptat primul buget de austeritate. Dupa opt ani si doua imprumuturi de urgenta in valoare de peste 230 de miliarde de euro, statul cel mai probabil va avea nevoie de inca o restructurare a datoriei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )