Libnet.ro
UNICEF

00:07

Credit Suisse: Romania a inregistrat cea mai abrupta scadere din lume a averii populatiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Credit Suisse: Romania a inregistrat cea mai abrupta scadere din lume a averii populatiei

Averea populatiei a scazut cu 36% in Romania in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit unui raport realizat de Credit Suisse. continuă pe Wall-Street Ro

Romania a inregistrat cea mai abrupta scadere din lume a averii populatiei - Credit Suisse.

Averea populatiei a scazut cu 36% in Romania in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit unui raport realizat de Credit Suisse, potrivit Mediafax. Analistii bancii elvetiene au luat in calcul valoarea activelor financiare si imobiliare in cea mai mare masura locuinte) detinute de gospodarii, din care au extras datoriile. Activele din fondurile private de pensii sunt .

Raport Credit Suisse. Averile romanilor au avut cea mai abrupta scadere din lume, in ultimul an

Averea populatiei a scazut cu 36% in Romania in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit unui raport realizat de Credit Suisse. Descarca si citeste din atasament Raportul Global Wealth.

Raport Credit Suisse: Averile romanilor au avut cea mai abrupta scadere din lume, in ultimul an

Averea populatiei a scazut cu 36% in tara noastra, in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit unui raport realizat de Credit Suisse, informeaza sursele de presa.

Romania, cea mai abrupta SCADERE DIN LUME a averii populatiei - Credit Suisse

Averea populatiei a scazut cu 36% in Romania in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit.

inmatricularile de autoturisme noi in UE, cea mai mare scadere in ultimii doi ani. in Romania, inregistrarile au scazut cu peste 30% in septembrie

Inmatricularile de autoturisme noi din Romania au scazut cu 31,1% in luna septembrie, la aproximativ 4. 700 unitati, transmite Mediafax. Numarul total al inmatricularilor de autovehicule din Romania a.

25 de ani de la Black Monday, cea mai catastrofala sedinta bursiera de pe Wall Street din ultimele decenii

Wall Street marcheaza astazi 25 de ani de la Black Monday Lunea neagra - n. r. ) , ziua in care indicele Dow Jones a inregistrat cel mai mare declin zilnic din istoria sa, panica fiind provocata de incetinirea.

Aceasta decizie va revolutiona cea mai populara bautura din lume. Este o schimbare radicala

Este cea mai populara bautura racoritoare din lume, dar si una din cele mai controversate. Diferite experimente menite sa avertizeze populatia privind efectele daunatoare asupra sanatatii au strans milioane.

Afla care este CEA MAI IEFTINA masina din Marea Britanie.

De abia intrata in productie la Mioveni, noua generatie a Daciei Sandero a fost recunoscuta oficial drept cea mai ieftina masina disponibila pe piata din Marea Britanie, potrivit digi24. ro. Modelul compact al constructorului argesean costa putin sub 6. 000 de lire sterline, suma contra careia orice britanic poate achizitiona un Sandero nou in echiparea de baza. Nu este insa una tocmai austera: masina vine din standard cu jante de tabla de 15 inch, bancheta rabatabila, ABS, ESP, patru airbaguri, .

A fost cea mai FRUMOASA femeie din lume, dar a fost gasita moarta. implinise recent 20 de ani

Venea din Argentina, iar frumusetea ei a uimit o lume intreaga. Atunci cand a primit coroana si recunoasterea lumii drept cea mai frumoasa femeie din lume, la Miss World Cup 2010, Jennifer Scherman stia ca.

Lansare carte. Care este cea mai buna apa potrivita nevoilor tale. ...

Apa este cel mai important nutrient si este indispensabila din alimentatie. Pentru a fi sanatosi trebuie sa consumam apa din surse sigure. Sursa cea mai sigura de apa este apa minerala plata sau carbogazoasa, imbuteliata sub stricta atentie. Dar cum putem stii ca apa pe care o consumam provine dintr-un izvor nepoluat ? Patronatul Apelor Minerale Apenim vine in intampinarea nevoilor noastre prin lansarea unei publicatii de specialitate Ghidul Apelor Minerale, carte ce ne poate ajuta in .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )