Libnet.ro
UNICEF

20:30

Romania a inregistrat cea mai abrupta scadere din lume a averii populatiei - Credit Suisse.

România Liberă România Liberă,
Romania a inregistrat cea mai abrupta scadere din lume a averii populatiei - Credit Suisse.

Averea populatiei a scazut cu 36% in Romania in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit unui raport realizat de Credit Suisse, potrivit Mediafax. Analistii bancii elvetiene au luat in calcul valoarea activelor financiare si imobiliare in cea mai mare masura locuinte) detinute de gospodarii, din care au extras datoriile. Activele din fondurile private de pensii sunt . continuă pe România Liberă

Romania, cea mai abrupta SCADERE DIN LUME a averii populatiei - Credit Suisse

Averea populatiei a scazut cu 36% in Romania in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit.

A fost cea mai FRUMOASA femeie din lume, dar a fost gasita moarta. implinise recent 20 de ani

Venea din Argentina, iar frumusetea ei a uimit o lume intreaga. Atunci cand a primit coroana si recunoasterea lumii drept cea mai frumoasa femeie din lume, la Miss World Cup 2010, Jennifer Scherman stia ca.

Cea mai ieftina masina din lume ajunge in Europa

Tata Motors va lansa citadina Nano pe piata din SUA in anul 2015. Cea mai ieftina masina din lume va ajunge ulterior si pe pietele europene. Modelul va beneficia de un motor mai puternic.

Balegarul de elefant, sursa ta de energie. Cum se obtine cea mai scumpa cafea din lume

Gusturile tot mai sofisticate ale iubitorilor de cafea le pun mintea la contributie producatorilor. Iar retetele gasite nu contenesc sa ne uimeasca. Proprietarii hotelurilor Antara din Maldive vand cafea Black.

Rusia a devenit cea mai fumatoare tara din lume. Fumatul in locurile publice ar putea fi interzis

Autoritatile ruse intentioneaza sa interzica fumatul in spatiile publice in speranta de a injumatati numarul de fumatori in Rusia, unde un pachet de tigari costa in jur de un euro, a afirmat marti.

Care este cel mai ENERVANT sunet din lume

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Newcastle au realizat un studiu in urma caruia au descoperit cel mai enervant sunet din lume. Cercetatorii au studiat modul in care se reactioneaza corpul uman la.

Cel mai dulce somn din lume

Pe langa masini, haine, vodka si chiar aparate de fotografiat, suedezii produc si cele mai confortabile paturi din lume. Producatorul Hastens sustine ca tot ce inglobeaza in modelul Vividus justifica chiar si o investitie de 80. 000 euro. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

Aurul ofera placeri...in dormitor. Cel mai scump vibrator din lume te face sa uiti de partener

Cel mai scump vibrator din lume este produs de LELO si costa nu mai putin de 15. 000 de dolari bucata. Vibratorul LELO Inez Gold face parte din colectia LELO Luxe si este destinat femeilor unice, conform descrierii.

Cea mai ieftina masina din Marea Britanie este Dacia Sandero

Dacia Sandero este cea mai accesibila masina din Marea Britanie. Modelul poate fi achizitionat la un pret de pornire de numai 5. 995 de lire.

inmatricularile de autoturisme noi in UE, cea mai mare scadere in ultimii doi ani. in Romania, inregistrarile au scazut cu peste 30% in septembrie

Inmatricularile de autoturisme noi din Romania au scazut cu 31,1% in luna septembrie, la aproximativ 4. 700 unitati, transmite Mediafax. Numarul total al inmatricularilor de autovehicule din Romania a.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )