Libnet.ro
UNICEF

16:00

inmatricularile de autoturisme noi in UE, cea mai mare scadere in ultimii doi ani. in Romania, inregistrarile au scazut cu peste 30% in septembrie

B1 B1,
inmatricularile de autoturisme noi in UE, cea mai mare scadere in ultimii doi ani. in Romania, inregistrarile au scazut cu peste 30% in septembrie

Inmatricularile de autoturisme noi din Romania au scazut cu 31,1% in luna septembrie, la aproximativ 4. 700 unitati, transmite Mediafax. Numarul total al inmatricularilor de autovehicule din Romania a. continuă pe B1

UBS, cea mai mare banca elvetiana, va face mii de concedieri. Presa locala vorbeste despre 10.000 de posturi

UBS, cea mai mare banca elvetiana dupa active , planuieste noi reduceri de costuri, masuri care ar putea pune in pericol mii de locuri de munca in intreaga lume, in special in departamantul IT al companiei, scrie publicatia TagesAnzeiger citata de MarketWatch.

Cea mai mare capusa a Oltchimului, in aceasta seara, la Exces de Putere

Sambata seara, la Exces de Putere, cea mai extravaganta aparitie a lui Mister Gaga pe scena ministerului Economiei. Si tot sambata seara, daca ati crezut ca i-ati vazut pe toti cei care au secatuit.

Brokerul Cristian Sima: Am un contract care ma acopera pentru pierderile clientilor. Cea mai mare a fost de 1,4 milioane de euro

Fostul director al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, vine cu noi explicatii cu privire la disparitia sa, dupa ce a pierdut sume uriase la bursa. Acesta sustine ca are un contract care il acopera 100% pentru.

Anul 2012, CATASTROFAL pentru piata auto. ...

Vanzarile de autoturisme noi au scazut cu 22,5% in primele noua luni din acest an, la 53. 582 unitati, dar importurile de autovehicule rulate au avansat cu peste 80%, 2012 fiind un an catastrofal pentru piata auto, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA), citata de Mediafax. Piata a fost sustinuta in principal de achizitiile realizate de persoane juridice, care reprezenta 68% din total fata de 56% in 2011), pe fondul blocajului generat de programul .

Surse: Cea mai mare banca elvetiana ar putea concedia 10.000 de angajati

Banca elvetiana UBS ar putea concedia 10. 000 de angajati in cadrul unui program de reducere a cheltuielilor, potrivit unor surse apropiate conducerii, citate de publicatia Tages Anzeiger din Zurich, relateaza.

Sima: Cea mai pierdere a unui client al WBS Holding este de 1,4 milioane de euro.

Cristian Sima a afirmat duminica intr-un interviu ca cea mai mare pierdere a unuia dintre clientii firmei sale WBS Holding este de 1,4 milioane de euro si ca i-ar putea rambursa banii pierduti daca vinde activele pe care le are, insa sustine ca vrea sa-si despagubeasca toti clientii, potrivit Mediafax. Foarte multi clienti nu depun plangere pentru ca au incredere ca eu ma voi intoarce si vom ajunge la o intelegere, decat daca se duc sa faca plangere penala in British Virgin Islands. Eu, .

Romania a avut in august a treia mare scadere a productiei industriale dintre statele UE

Romania a avut in august a treia mare scadere lunara a productiei industriale din Uniunea Europeana, de 1,1%, in timp ce la nivel comunitar s-a inregistrat un avans de 0,3%, iar in zona euro o crestere de 0,6%, evolutie mai buna decat cea anticipata de analisti.

IMAGINI ISTORICE din timpul razboiului care a ucis 3% din populatia lumii. 70 de milioane de oameni au murit in cel mai mare conflict din istoria omenirii

Al Doilea Razboi Mondial este considerat cel mai mare si mai ucigator conflict armat din istoria omenirii. A fost prima oara cand un numar de descoperiri tehnice noi, incluzand bomba atomica, au fost folosite.

Bugetul Portugaliei pentru anul 2013, cel mai drastic din ultimii ani: 600.000 de angajati vor fi concediati

Bugetul Portugaliei pentru 2013 va fi cel mai drastic din ultimii ani, din cauza conditiilor stricte ale planului de salvare extern, transmite Reuters. Noul buget dat publicitatii de Guvernul de la Lisabona include.

Cea mai ieftina masina din lume ajunge in Europa

Tata Motors va lansa citadina Nano pe piata din SUA in anul 2015. Cea mai ieftina masina din lume va ajunge ulterior si pe pietele europene. Modelul va beneficia de un motor mai puternic.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )