Libnet.ro
UNICEF

15:01

Creste din nou numarul berariilor in Europa. Criza a sters 84.000 de locuri de munca in 2 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Creste din nou numarul berariilor in Europa. Criza a sters 84.000 de locuri de munca in 2 ani

In ciuda conditiilor economice dificile, numarul facilitatilor de productie a berii din Europa este in crestere, cifrele variind in cazul jucatorilor internationali, companiilor mici sau medii si mini-berariilor. Cu toate acestea, ultimii doi ani au. continuă pe Wall-Street Ro

Corneliu Vadim Tudor, audiat din nou la Parchet: Oaia neagra a Romaniei este justitia

Corneliu Vadim Tudor a ajuns din nou in fata procurorilor. Europarlamentarul a fost chemat pentru a doua oara la Parchetul General, in dosarul in care este urmarit penal pentru fals intelectual, uz de fals si.

Universitatea Craiova, amenintata din nou cu evacuarea de pe Oblemenco. Ce raspunde Mititelu

Primaria Craiova nu cedeaza in razboiul cu Adrian Mititelu si ameninta din nou cu evacuarea clubul Universitatea Craiova de pe stadion Ion Oblemenco.

Ucraina: Protestatarii incearca sa blocheze din nou sediul guvernului

Aproximativ o suta de manifestanti pro-europeni din Ucraina au incercat din nou astazi sa blocheze sediul guvernului, unde este programata o sedinta a cabinetului, dar toate caile de acces au fost blocate de politie, transmite AFP.

Ucraina: Manifestantii incearca sa blocheze din nou sediul guvernului

Aproximativ o suta de manifestanti pro-europeni din Ucraina au incercat din nou miercuri sa blocheze sediul guvernului, unde este programata o sedinta a cabinetului, dar toate caile de acces au fost blocate de politie, a constatat un ziarist AFP.

LIVE VIDEO Ucraina: Manifestantii incearca sa blocheze din nou sediul guvernului

Aproximativ o suta de manifestanti pro-europeni din Ucraina au incercat din nou miercuri sa blocheze sediul guvernului, unde este programata o sedinta a cabinetului, dar toate caile de acces au fost blocate de politie, a constatat un ziarist AFP.

Romania, din nou GRANARUL Europei. Cifrele din spatele unui an agricol foarte bun

Avem toate sansele sa fim din nou granarul Europei. Am incheiat un an agricol foarte bun, iar productia ne plaseaza in topul tarilor cu cele mai bogate recolte. Avem cea mai mare productie de floarea.

Jandarmii au intervenit DIN NOU la Pungesti. Localnicii blocheaza accesul masinilor Chevron

Jandarmii au intervenit din nou, luni, in jurul orei 12. 00, pentru a indeparta de pe carosabil cateva zeci de persoane care protesteaza la Pungesti si care blocau accesul masinilor Chevron pe terenul pe care compania va amplasa sonda de explorare a.

Oprescu: Pretul biletelor RATB ar putea creste din 2014

Pretul biletelor RATB ar putea creste anul viitor, a declarat luni primarul general Sorin Oprescu, citat de Agerpres. Edilul a aratat ca Regia Autonoma de Transport Bucuresti se afla intr-o situatie dificila.

Cocor, din nou in proces de repozitionare pentru a atrage noi chiriasi. DTZ a preluat property managementul centrului

Magazinul Cocor din Bucuresti, ocupat in proportie de 71%, intra intr-un nou proces de repozitionare pe piata, cu scopul de a atrage si alti chiriasi pentru cei 11. 200 de metri patrati, operatiune implementata de DTZ Echinox, care a preluat serviciile.

Benq isi incearca din nou norocul cu smartphone-uri

Desi pare o piata cu foarte multe optiuni, putini producatori traiesc din smartphone-uri si BenQ cu siguranta nu se numara printre ei. in fiecare luna apare parca o noua companie care isi incearca norocul prin productia de smartphone-uri si tablete. Printre acestea se pare insa ca nu se numara doar jucatori noi. Un smartphone BenQ, de exemplu, este la a doua tentativa de a face impresie. in definitiv, pe langa cele doua locuri din top ocupate de Samsung si Apple, [].

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )