Libnet.ro
UNICEF

05:45

CreStere accentuata a numarului de maSini cu GPL.

România Liberă România Liberă,
CreStere accentuata a numarului de maSini cu GPL.

Tot mai multi soferi romani isi monteaza pe masini instalatii de gaz, chiar si in cazul unor motoare cu capacitate mare. Acest lucru este motivat in primul rand de faptul ca un litru de gaz costa doar 3 lei, aproape jumatate din pretul benzinei. Instalatiile GPL prezinta insa si dezavantaje. In 2013, numarul romanilor care si-au montat instalatii de gaz la masini a fost cu 20% mai mare decat anul precedent, potrivit unui studiu realizat de unul dintre cei mai importanti producatori de . continuă pe România Liberă

Primaria Iasi vrea sa monteze camere de luat vederi in cimitir dupa ce s-au sesizat tot mai multe furturi

Primaria ieseana intentioneaza sa monteze camere de supraveghere in cimitirul Petru si Pavel, unul dintre cele mai mari cimitire din Moldova, dupa ce tot mai multi ieseni s-au plans de disparitia florilor,.

Mai multi sportivi din Ucraina s-au retras de la JO, din cauza violentelor din Kiev

Mai multi sportivi din delegatia Ucrainei au decis sa paraseasca Jocurile Olimpice de la Soci, dupa ce protestele antiguvernamentale de la Kiev s-au soldat cu zeci de morti si sute de raniti, a anuntat, joi,.

Mai multi functionari din cadrul primariei Caracal, saltati de DIICOT.

Mai multi functionari din cadrul Primariei Caracal au fost saltati de DIICOT, joi dimineata. Ei sunt anchetati intr-un dosar de inselaciune si delapidare, anunta B1TV. Susupectii sunt audiati in dosarul fostului primar Gheorghe Anghel. Prejudiciul ar fi de peste 70 miliarde de lei. Stire in curs de actualizare.

OLT. Mai multi functionari din cadrul Primariei Caracal, saltati de DIICOT.

Mai multi angajati ai Primariei Caracal si fostul primar Gheorghe Anghel au fost ridicati de anchetatori, joi dimineata, si dusi la sediul DIICOT Slatina pentru audieri, fiind suspectati intr-un dosar de evaziune fiscala, delapidare, fals si inselaciune, informeaza Mediafax. Procurorii au pus in executare sapte mandate de aducere, dar la sediul DIICOT Slatina ar urma sa fie duse cel putin zece persoane, procurorii urmand sa audieze si martori in acest dosar. Functionarii sunt cercetati .

Ploiesti: Mai multi consilieri locali si viceprimarul Iulian Teodorescu, chemati la audieri la DNA

Mai multi consilieri ploiesteni, intre care si viceprimarul Iulian Teodorescu, vor fi audiati, marti, de procurorii DNA Ploiesti, acestia spunand ca nu li s-a comunicat ce vizeaza ancheta. Viceprimarul Iulian Teodorescu a declarat luni seara, pentru Agerpres, ca a fost convocat telefonic sa se prezinte marti la audieri la sediul DNA Ploiesti, insa nu stie despre ce ancheta este vorba.

Klaus Iohannis: Sansele de iesire pozitiva din acest blocaj guvernamental sunt pe zi ce trece tot mai slabe

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca PSD-ul nu doreste rezolvarea rapida a blocajului guvernamental actual, iar sansele sunt pe zi ce trece tot mai slabe. Domnul Victor Ponta nu a dorit sa.

Klaus Iohannis: Sansele de iesire pozitiva din acest blocaj guvernamental sunt pe zi ce trece tot mai slabe (VIDEO)

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca PSD-ul nu doreste rezolvarea rapida a blocajului guvernamental actual, iar sansele sunt pe zi ce trece tot mai slabe. Domnul Victor Ponta nu a dorit sa.

Asiguratorii cu cei mai multi bani pusi deoparte pentru despagubiri

Prin natura activitatii lor, asiguratorii trebuie sa constituie rezerve la vanzarea unei polite, pentru a putea respecta obligatiile viitoare fata de clienti. Cu toate acestea, multe companii constituie rezerve mai mici decat este necesar, iar daunele.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )