Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi functionari din cadrul primariei Caracal, saltati de DIICOT.

România Liberă România Liberă,
Mai multi functionari din cadrul primariei Caracal, saltati de DIICOT.

Mai multi functionari din cadrul Primariei Caracal au fost saltati de DIICOT, joi dimineata. Ei sunt anchetati intr-un dosar de inselaciune si delapidare, anunta B1TV. Susupectii sunt audiati in dosarul fostului primar Gheorghe Anghel. Prejudiciul ar fi de peste 70 miliarde de lei. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

OLT. Mai multi functionari din cadrul Primariei Caracal, saltati de DIICOT.

Mai multi angajati ai Primariei Caracal si fostul primar Gheorghe Anghel au fost ridicati de anchetatori, joi dimineata, si dusi la sediul DIICOT Slatina pentru audieri, fiind suspectati intr-un dosar de evaziune fiscala, delapidare, fals si inselaciune, informeaza Mediafax. Procurorii au pus in executare sapte mandate de aducere, dar la sediul DIICOT Slatina ar urma sa fie duse cel putin zece persoane, procurorii urmand sa audieze si martori in acest dosar. Functionarii sunt cercetati .

Mai multi sportivi din Ucraina s-au retras de la JO, din cauza violentelor din Kiev

Mai multi sportivi din delegatia Ucrainei au decis sa paraseasca Jocurile Olimpice de la Soci, dupa ce protestele antiguvernamentale de la Kiev s-au soldat cu zeci de morti si sute de raniti, a anuntat, joi,.

Ploiesti: Mai multi consilieri locali si viceprimarul Iulian Teodorescu, chemati la audieri la DNA

Mai multi consilieri ploiesteni, intre care si viceprimarul Iulian Teodorescu, vor fi audiati, marti, de procurorii DNA Ploiesti, acestia spunand ca nu li s-a comunicat ce vizeaza ancheta. Viceprimarul Iulian Teodorescu a declarat luni seara, pentru Agerpres, ca a fost convocat telefonic sa se prezinte marti la audieri la sediul DNA Ploiesti, insa nu stie despre ce ancheta este vorba.

Coreea de Sud, campioana olimpica in proba feminina de stafeta 3.000 de metri din cadrul concursului de short-track

Coreea de Sud a cucerit medalia de aur in proba feminina de stafeta 3. 000 de metri din cadrul concursului de short-track de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci. in alcatuirea Cho Ha Ri, Kim Alang, Park.

Cea mai importanta achizitie din istoria Facebook. Compania va plati 16 miliarde de euro pentru WhatsApp

Reprezentantii Facebook au anuntat miercuri ca vor cumpara cu 16 miliarde de dolari aplicatia de mesagerie instant WhatsApp. Aceasta este cea mai importanta achizitie din istoria celei mai populare retele de.

Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria JO de iarna, cu 15 trofee

Biatlonistul Ole Einar Bjoerdalen a devenit, miercuri, la 40 de ani, dupa proba de stafeta mixta, castigata de reprezentativa Norvegiei, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, cu 13.

Ole Einar Bjoerndalen, sportivul cele mai multe medalii din istoria JO de iarna.

Biatlonistul Ole Einar Bjoerdalen a devenit, miercuri, la 40 de ani, dupa proba de stafeta mixta, castigata de reprezentativa Norvegiei, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, cu 13 trofee, informeaza Mediafax. Bjoerndalen l-a depasit astfel pe compatriotul sau, fondistul Bjoern Daehlie in fruntea clasamentului, cei doi avand cate 12 medalii castigate la Jocurile Olimpice. Ole Einar Bjoerndalen a obtinut in cursa de miercuri cea de-a opta medalie de aur, care li se .

Bjorndalen castiga a 13-a medalie olimpica si devine cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor de Iarna

Ole Einar Bjorndalen Norvegia, 40 de ani) a castigat miecuri seara stafeta mixta de biatlon de la Sochi. Aceasta medalie castigata de el la Jocurile Olimpice, a 13-a, il face cel mai galonat sportiv din istoria Olimpiadelor, din toate timpurile.

Norvegianul Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna

Biatlonistul Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, dupa ce a ajutat echipa Norvegiei sa cucereasca medalia de aur in proba de stafeta mixta de la.

Am facut cea mai mare prostie din viata mea, acceptand sa conduc TVR

Stelian Tanase directorul general interimar al Societatii Romane de Televiziune - SRTv) a scris, sambata, pe blogul personal, ca inclina tot mai mult sa ii dea dreptate fratelui sau, care i-a spus, in decembrie, ca a facut cea mai mare prostie din viata, acceptand sa conduca TVR.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )