Libnet.ro
UNICEF

14:30

Crestini asirieni, eliberati de Statul Islamic

Antena3 Antena3,
Crestini asirieni, eliberati de Statul Islamic

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a eliberat 22 de crestini asirieni rapiti in urma cu aproape sase luni in nord-estul Siriei, au anuntat marti organizatii neguvernamentale, citate de Agerpres. Ei faceau. continuă pe Antena3

Confruntari VIOLENTE in Siria: Zeci de morti intr-o singura zi. Cati luptatori a pierdut Statul Islamic

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) desfasoara atacuri violente impotriva rebelilor din provincia siriana Alep nord). Pana in prezent au decedat circa 50 de persoane, cu pierderi in ambele tabere.

Statul Islamic a inventat o noua metoda brutala de executie: condamnatii sunt ingenuncheati pe bombe

De-a lungul vremii, Statul Islamic a dat publicitatii imagini infioratoare cu executii: decapitari, arderi de vii si inecari in custi de fier. Acum, gruparea terorista a dezvaluit o noua metoda brutala de a ucide oamenii: condamnatii sunt ingenuncheati pe bombe ingropate care apoi sunt detonate.

VIDEO Statul Islamic a inventat o noua metoda brutala de executie: condamnatii sunt ingenuncheati pe bombe

De-a lungul vremii, Statul Islamic a dat publicitatii imagini infioratoare cu executii: decapitari, arderi de vii si inecari in custi de fier. Acum, gruparea terorista a dezvaluit o noua metoda brutala de a ucide oamenii: condamnatii sunt ingenuncheati pe bombe ingropate care apoi sunt detonate.

Un ostatic croat a fost decapitat de reteaua terorista Statul Islamic

Reteaua terorista Statul Islamic a decapitat un ostatic croat care fusese capturat in nordul Egiptului, organizatia fundamentalista sunnita prezentand imagini ale cadavrului, informeaza site-ul postului Al-Arabiya.

Jeb Bush: Hillary Clinton poarta o parte din vina pentru dezvoltarea organizatiei extremiste Statul Islamic

Jeb Bush, candidat la investitura republicana pentru alegerile prezidentiale americane din 2016, a atacat-o marti pe favorita taberei democrate, Hillary Clinton, acuzand-o ca poarta o parte din vina in ceea ce priveste dezvoltarea organizatiei extremiste sunnite Statul Islamic SI), relateaza Reuters in pagina electronica.

Atentatele din Irak soldate cu cel putin 58 de morti, revendicate de Statul Islamic

Statul Islamic a revendicat cele doua atentate din estul Irakului, produse luni. Atacurile s-au soldat cu cel putin 58 de morti si 100 de raniti. Membrii gruparii sunnite au precizat ca tinta atacurilor lor a.

Expert bulgar: Bulgaria este un fel de tara de confort pentru grupari ca Statul Islamic si Al-Qaeda

Exista reprezentanti ai gruparii Statul Islamic SI) in Bulgaria, dar problema mai mare sunt actiunile haotice ale institutiilor, apreciaza generalul Ivan Boiagiev, un expert in securitate, denuntand o panica si masuri de securitate artificiale in ultimele zile, pentru postul de radio Focus.

Sase avioane americane F-16 au sosit in Turcia pentru a lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Sase avioane de vanatoare americane de tip F-16 au sosit duminica la o baza aeriana din sudul Turciei, pentru a se alatura coalitiei conduse de catre Statele Unite impotriva jihadistilor cadrul gruparii Statul Islamic SI), a anuntat armata armericana, relateaza AP in pagina electronica.

Presa: Roman banuit de legaturi cu Statul Islamic, cautat in Bulgaria

Masurile de securitate din Bulgaria au fost intarite in locurile publice frecventate mai des de mai multe persoane, dupa informatii potrivit carora politia cauta doua persoane suspectate de legaturi cu Statul Islamic, a informat televiziunea bulgara bTV, citata de novinite. com.

Un roman suspectat de legaturi cu Statul Islamic este cautat in Bulgaria

Serviciile de securitate bulgare sunt in cautarea unui roman si a unei frantuzoaice, ambii fiind suspectati ca au legaturi cu miscarea jihadista Statul Islamic, noteaza site-ul sofiaglobe. com, care citeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )