Libnet.ro
UNICEF

21:30

Crima de pe Calea Victoriei. Ministrul Justitiei: Violenta domestica ramane o problema pe care mult prea multi nu vor sa o vada. Guvernul cauta solutii

România Liberă România Liberă,
Crima de pe Calea Victoriei. Ministrul Justitiei: Violenta domestica ramane o problema pe care mult prea multi nu vor sa o vada. Guvernul cauta solutii

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a comentat, pe Facebook, intamplarea groaznica de joi, de pe Calea Victoriei, cand o femeie a murit dupa ce a fost injunghiata de 25 de ori de fostul iubit. Pruna sustine ca a cerut institutiilor pe care le conduce sa vina cu planuri pentru ca violenta domestica sa poata fi prevenita in Romania. continuă pe România Liberă

Raluca Pruna, reactia la crima din Capitala: Violenta domestica ramane o problema pe care mult prea multi dintre noi nu vor sa o vada

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a reactionat in urma crimei care a avut loc, joi, in Capitala, postand pe pagina sa de Facebook ca a cerut institutiilor pe care le conduce sa vina cu planuri pentru ca violenta domestica sa poata fi prevenita in Romania.

Barbatul acuzat de crima de pe Calea Victoriei din Capitala a fost arestat preventiv

Barbatul care si-a ucis fosta iubita intr-un magazin de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv, vineri, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea procurorilor, decizia putand fi contestata.

Doi ministri reactioneaza dupa crima din Calea Victoriei: Ne simtim personal responsabili

/ - Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, si ministrul Muncii, Dragos Pislaru, subliniaza intr-un mesaj transmis pe Facebook ca violenta domestica ramane o problema si ca au cerut.

Crima pe Calea Victoriei

ACTUALIZARE 13:37 Criminalul de pe Calea Victoriei a fost prins Barbatul care a ucis vanzatoarea unui magazin de pe Calea Victoriei din Capitala a fost prins in urma cu putin timp, informeaza Antena3. *ACTUALIZARE 11:53 Principalul suspect al crimei este fostul iubit al victimei.

Crima pe Calea Victoriei

O vanzatoare a unui magazin de lux de pe Calea Victoriei din Capitala a fost ucisa in aceasta dimineata chiar in incinta magazinului. Echipe de prim-ajutor si politie merg deja spre locul crimei, transmit televiziunile de stiri.

Ne simtim personal responsabili pentru tragedia de ieri

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, si ministrul Muncii, Dragos Pislaru, au transmis, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, ca violenta domestica ramane o problema si ca au cerut institutiilor pe care le conduc sa vina cu planuri de prevenire a incidentelor de genul celui petrecut ieri, cand o vanzatoare din Capitala a fost ucisa de fostul iubit.

Raluca Pruna, despre cazul femeii injunghiate pe Calea Victoriei: Vom cauta solutii pentru a responsabiliza oamenii din institutii, care ar trebui sa previna si sa intervina mult mai bine si rapid in cazul violentei domestice

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a reactionat in urma crimei care a avut loc, joi, in Capitala. Aceasta a postat pe Facebook un mesaj adresat institutiilor pe care le conduce, cerandu-le sa.

Crima din Calea Victoriei. Principalul suspect, ARESTAT preventiv

Barbatul acuzat ca a ucis o vanzatoare de la magazinul fostei nurori a fostului sef SRI, Virgil Magureanu, de pe Calea Victoriei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata, vineri, de magistratii Tribunalului Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti: Ucigasul vanzatoarei din magazinul de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv

Criminalul din magazinul de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata de magistratii Tribunalului Bucuresti. Barbatul si-a recunoscut faptele in fata.

Ministrul Justitiei i-a propus pe Marius Constantin Iacob si Calin Nistor pentru reinvestirea ca procurori adjuncti ai DNA. Cand vor sustine interviurile

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, i-a propus pe Marius Constantin Iacob si Calin Nistor pentru reinvestire in functiile de procurori sefi adjuncti ai Directiei Nationale Anticoruptie, pentru o perioada de trei ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )