Libnet.ro
UNICEF

19:45

Crima din Calea Victoriei. Principalul suspect, ARESTAT preventiv

România Liberă România Liberă,
Crima din Calea Victoriei. Principalul suspect, ARESTAT preventiv

Barbatul acuzat ca a ucis o vanzatoare de la magazinul fostei nurori a fostului sef SRI, Virgil Magureanu, de pe Calea Victoriei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata, vineri, de magistratii Tribunalului Bucuresti. continuă pe România Liberă

Tribunalul Bucuresti: Ucigasul vanzatoarei din magazinul de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv

Criminalul din magazinul de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata de magistratii Tribunalului Bucuresti. Barbatul si-a recunoscut faptele in fata.

Ucigasul de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv. Victima lui a avut o moarte cumplita

Tribunalul Bucuresti l-a arestat preventiv pentru 30 de zile pe Tiberiu Radu, principalul suspect in cazul femeii care a fost injunghiata, joi, intr-un magazin din Capitala, barbatul fiind acuzat de.

Barbatul acuzat de crima de pe Calea Victoriei din Capitala a fost arestat preventiv

Barbatul care si-a ucis fosta iubita intr-un magazin de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv, vineri, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea procurorilor, decizia putand fi contestata.

Doi ministri reactioneaza dupa crima din Calea Victoriei: Ne simtim personal responsabili

/ - Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, si ministrul Muncii, Dragos Pislaru, subliniaza intr-un mesaj transmis pe Facebook ca violenta domestica ramane o problema si ca au cerut.

Crima pe Calea Victoriei

ACTUALIZARE 13:37 Criminalul de pe Calea Victoriei a fost prins Barbatul care a ucis vanzatoarea unui magazin de pe Calea Victoriei din Capitala a fost prins in urma cu putin timp, informeaza Antena3. *ACTUALIZARE 11:53 Principalul suspect al crimei este fostul iubit al victimei.

Crima pe Calea Victoriei

O vanzatoare a unui magazin de lux de pe Calea Victoriei din Capitala a fost ucisa in aceasta dimineata chiar in incinta magazinului. Echipe de prim-ajutor si politie merg deja spre locul crimei, transmit televiziunile de stiri.

Chereches nu renunta: Primarul din Baia Mare va candida din nou, chiar daca este arestat preventiv (VIDEO)

Inca un urmarit penal trage cu dintii de fotoliul de edil. Este vorba despre primarul in functie al municipiului Baia Mare, controversatul Catalin Chereches. El va candida pentru un nou mandat din.

Ce a declarat primarul din Baia Mare dupa ce a fost arestat preventiv: in perioada asta altul mai important a fost rastignit

La iesirea din sala de judecata, primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, a declarat, miercuri noaptea, 27 aprilie, ca se astepta sa fie arestat preventiv.

Cum arata principalul suspect in cazul crimei din Bucuresti. Acesta a fost prins la cateva ore de la comiterea atacului (VIDEO)

Crima cutremuratoare in Capitala! O vanzatoare a unui magazin de pe Calea Victoriei a fost ucisa cu sange rece de fostul sau iubit chiar in timp ce se afla la lucru. Magazinul apartine.

Cazul femeii injunghiate mortal in Capitala: Suspectul a fost arestat preventiv

Tribunalul Bucuresti l-a arestat preventiv pentru 30 de zile pe Tiberiu Radu, principalul suspect in cazul femeii care a fost injunghiata, joi, intr-un magazin din Capitala, barbatul fiind acuzat de omor calificat, anunta Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )