Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tribunalul Bucuresti: Ucigasul vanzatoarei din magazinul de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv

B1 B1,
Tribunalul Bucuresti: Ucigasul vanzatoarei din magazinul de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv

Criminalul din magazinul de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata de magistratii Tribunalului Bucuresti. Barbatul si-a recunoscut faptele in fata. continuă pe B1

Ucigasul de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv. Victima lui a avut o moarte cumplita

Tribunalul Bucuresti l-a arestat preventiv pentru 30 de zile pe Tiberiu Radu, principalul suspect in cazul femeii care a fost injunghiata, joi, intr-un magazin din Capitala, barbatul fiind acuzat de.

Crima din Calea Victoriei. Principalul suspect, ARESTAT preventiv

Barbatul acuzat ca a ucis o vanzatoare de la magazinul fostei nurori a fostului sef SRI, Virgil Magureanu, de pe Calea Victoriei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata, vineri, de magistratii Tribunalului Bucuresti.

Barbatul acuzat de crima de pe Calea Victoriei din Capitala a fost arestat preventiv

Barbatul care si-a ucis fosta iubita intr-un magazin de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv, vineri, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea procurorilor, decizia putand fi contestata.

Decizie soc dupa crima din magazinul de pe Calea Victoriei

Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, trece prin momente de mare tensiune, dupa ce vanzatoarea magazinului pe care il detine ei a fost ucisa cu sange rece. Alina Petre a povestit cu.

Crima pe Calea Victoriei

ACTUALIZARE 13:37 Criminalul de pe Calea Victoriei a fost prins Barbatul care a ucis vanzatoarea unui magazin de pe Calea Victoriei din Capitala a fost prins in urma cu putin timp, informeaza Antena3. *ACTUALIZARE 11:53 Principalul suspect al crimei este fostul iubit al victimei.

Crima de pe Calea Victoriei. Ministrul Justitiei: Violenta domestica ramane o problema pe care mult prea multi nu vor sa o vada. Guvernul cauta solutii

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a comentat, pe Facebook, intamplarea groaznica de joi, de pe Calea Victoriei, cand o femeie a murit dupa ce a fost injunghiata de 25 de ori de fostul iubit. Pruna sustine ca a cerut institutiilor pe care le conduce sa vina cu planuri pentru ca violenta domestica sa poata fi prevenita in Romania.

Crima pe Calea Victoriei

O vanzatoare a unui magazin de lux de pe Calea Victoriei din Capitala a fost ucisa in aceasta dimineata chiar in incinta magazinului. Echipe de prim-ajutor si politie merg deja spre locul crimei, transmit televiziunile de stiri.

Lovitura pentru Cristian Popescu Piedone. Tribunalul Bucuresti a luat decizia definitiva in aceasta seara

Tribunalul Bucuresti a decis definitiv joi ca fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat. Tribunalul a respins apelul lui Piedone si a mentinut decizia luata.

Tribunalul Bucuresti a respins definitiv candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4

Cristian Popescu Piedone nu poate candida la Primaria Sectorului 4. Decizia a fost luata joi de Tribunalul Bucuresti si este definitiva. Fostul primar al Sectorului 4 a incercat de doua ori pana.

Tribunalul Bucuresti respinge definitiv candidatura lui Piedone la functia de primar

ACTUALIZARE 10:10 Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis definitiv, ieri, ca fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat, potrivit unor surse din media. *Biroul electoral i-a anulat lui Piedone candidatura la functia de consilier.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )