Libnet.ro
UNICEF

10:30

Crima ingrozitoare in depoul Garii de Nord din Timisoara. O femeie a fost injunghiata mortal de fostul iubit. Marturiile martorului (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Crima ingrozitoare in depoul Garii de Nord din Timisoara. O femeie a fost injunghiata mortal de fostul iubit. Marturiile martorului (VIDEO)

Politistii din Timis sunt in alerta dupa ce un apel la 112 i-a instiintat ca o femeie a fost ucisa pe o banca, marti dupa-amiaza, inspatele dormitorului personalului CFR. Un echipaj SMURD ajuns. continuă pe Antena3

Crima ingrozitoare in depoul Garii de Nord din Timisoara. O femeie a fost injunghiata mortal. Cine este agresorul (VIDEO)

Politistii din Timis sunt in alerta dupa ce un apel la 112 i-a instiintat ca o femeie a fost ucisa pe o banca, marti dupa-amiaza, inspatele dormitorului personalului CFR. Un echipaj SMURD ajuns.

Mai multi tineri din Timisoara au fost prinsi de politisti in timp ce se drogau: Fumam si noi o iarba, care-i baiu?

O patrula a Politiei Locale din Timisoara a suprins intr-un parc cinci tineri care consumau substante interzise. La aparitia patrulei, tinerii au devenit agitati, iar unul dintre ei a incercat sa ascunda.

VIDEO Plansetele sfasietoare ale unui copil, printre tipetele unei ingrijitoare. O gradinita si o cresa din Timisoara se acuza reciproc

Momente cutremuratoare au fost surprinse in fata unei cladiri din Timisoara care adaposteste o gradinita si o cresa. Printr-un geam deschis, razbat plansetele sfasietoare ale unui copil, in vreme ce o ingrijitoare tipa la el. Sunt cuminte, striga copilul printre plansete, potrivit unei inregistrari prezentate de Opinia Timisoarei.

Noi detalii socante despre copilul auzit plangand la cresa din Timisoara! Directoarele neaga incidentul si ar fi amenintat-o pe cea care a realizat filmuletul

Au inceput anchetele intr-o cresa si o gradinita de stat din Timisoara. O mama a surprins plansetele unui copil la care o educatoare a tipat fara mila. Reprezentantii institutiilor de invatamant dau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2683 seconds )