Libnet.ro
UNICEF

16:00

Crima de la metrou: Magdalena Serban a cerut sa fie eliberata din arest si vrea sa fie confruntata cu prima victima

Hotnews Hotnews,
 Crima de la metrou: Magdalena Serban a cerut sa fie eliberata din arest si vrea sa fie confruntata cu prima victima

Magdalena Serban, femeia acuzata ca a omorat o tanara dupa ce a impins-o pe sinele de metrou in statia Dristor, le-a cerut miercuri judecatorilor de la Curtea de Apel sa fie pusa in libertate, sustinand ca vrea sa fie confruntata cu victima care a scapat in statia Costin Georgian, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Barbatul care a mers cu ucigasa de la metrou la film rupe tacerea. Ce i-a marturisit Magdalena Serban

Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, din Craiova, a impins-o pe data de 12 decembrie pe Alina Ciuc sub rotile trenului, in statia Dristor. Criminala de la metrou a fost arestata pentru.

Crima de la metrou / Curtea de apel decide ca Magdalena Serban ramane in arest preventiv

Magdalena Serban, femeia acuzata ca a omorat o tanara dupa ce a impins-o pe sinele de metrou in statia Dristor, ramane in arest preventiv, a decis miercuri Curtea de Apel Bucuresti, transmite Agerpres.

SOC! Criminala de la metrou NU CREDE ca victima sa A MURIT! Vrea sa vada ACTUL DE DECES! Magdalena Serban sustine ca IMAGINILE sunt FABRICATE

Magdalena Serban, femeia care a comis crima de la statia de metrou Dristor 1 si a avut o alta tentativa la Costin Georgian, contesta arestul preventiv. Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti judecat,.

Cu cine a vorbit Magdalena Serban imediat dupa ce a comis oribila crima! A izbucnit in plans

Ies la iveala detalii cutremuratoare cu privire la Magdalena Serban, femeia care a comis oribila crima din statia de metrou, Dristor 1. Cel care a vorbit cu ea dupa ce a facut gestul socant a decis sa spuna.

Magdalena Serban, circ cu avocata. Martorii scandalului au fost oripilati

Magdalena Serban, criminala de la metrou, a avut un comportament ciudat pe intreaga perioada a audierilor. Desi nu a recunoscut nimic, a cerut totusi sa isi cheme avocata care sa o reprezinte.

Criminala de la metrou, un PERICOL SI DUPA GRATII! SOC! Pe cine a mai ATACAT Magdalena Serban

Magdalena Serban, criminala care a ucis o fata la statia de metrou Dristor 1 si a incercat acelasi lucru si la Costin Georgian, isi continua comportamentul agresiv si in arest. Aceasta a.

Colega criminalei de la metrou rupe tacerea: Gestul pe care il facea Magdalena Serban inainte de culcare

Au iesit la iveala mai mult detalii despre Magdalena Serban, femeia in varsta de 36 de ani care a ucis cu sange rece o tanara la metrou. Colega sa de camera, de la Complexul Integrat de.

Magdalena Serban a vazut imaginile crimei. Avocata femeii: A avut o reactie de tipat, urelete, a spus ca imaginile sunt fabricate, a mers pe negatie

Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, din Craiova, a impins pe data de 12 decembrie o tanara din Dolj sub rotile trenului. Femeia a fost arestata si este acuzata de omor si tentativa de omor.

Magdalena Serban a vazut imaginile crimei. Avocata femeii: A avut o reactie de tipat, urlete, a spus ca imaginile sunt fabricate, a mers pe negatie

Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, din Craiova, a impins pe data de 12 decembrie o tanara din Dolj sub rotile trenului. Femeia a fost arestata si este acuzata de omor si tentativa de omor.

Ce a raspuns Magdalena Serban cand a fost intrebata de anchetatori Ce faci?. Toti cei prezenti au ramas uluiti

Magdalena Serban i-a socat pe anchetatori! Femeia a refuzat total sa colaboreze cu oamenii legii, iar cand a fost intrebata ce face a raspuns senina, lasandu-i masca pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2066 seconds )