Libnet.ro
UNICEF

14:30

Criminal la 16 ani. Ce i-a facut un baiat unei pisici, gasite de el in Parcul Clabucet din Timisoara

Playtech Playtech,
Criminal la 16 ani. Ce i-a facut un baiat unei pisici, gasite de el in Parcul Clabucet din Timisoara

Scene socante s-au petrecut intr-un parc din Timisoara, unde un adolescent de 16 ani a comis o fapta abominabila. in plus, acesta a filmat fapta si a facut-o publica pe retelele de socializare. Acest lucru a starnit multa revolta in randul iubitorilor de animale. Ce i-a facut baiatul unei pisici gasite intr-un parc din Timisoara . continuă pe Playtech

Un baiat de 16 ani din Botosani, dat disparut de familie, a fost gasit mort in fantana

Un tanar de 16 ani din comuna Manoleasa, judetul Botosani, dat disparut de familie, a fost gasit marti dimineata mort in fantana din curtea casei parintesti.

Politia animalelor isi intra in drepturi. Adolescent de 16 ani, retinut 24 de ore, dupa ce a schingiuit o pisica

Un adolescent din Timisoara s-a filmat in timp ce chinuie o pisica. Mandru de isprava sa, a postat imaginile pe retelele de socializare. Doar ca momentele oribile au ajuns si la politisti, care l-au identificat rapid pe proprietarul contului. Baiatul de 16 ani a fost retinut 24 de ore, pentru ca a chinuit pisica pana a omorat-o.

Sfarsit dramatic pentru un adolescent de 16 ani. A cazut in gol peste 20 de metri

Un adolescent de 16 ani, din Botosani, a murit dupa ce a cazut in fantana din curtea casei. Se presupune ca baiatul s-a sinucis.

Ana-Maria Casandra, o fata de 16 ani din Caracal, a disparut in mod misterios

Ana-Maria Casandra Asan, o adolescenta in varsta de 16 ani din municipiul Caracal, a disparut in mod misterios de acasa, in urma cu aproximativ doua saptamani. Politistii din Olt sunt in cautarea fetei.

Disparitie misterioasa la Caracal. O adolescenta de 16 ani este cautata de localnici si politisti

Autoritatile din Olt au intrat in alerta. Organele de politiecauta o minora, in varsta de 16 ani, care a plecat de buna voiede la domiciliul din Caracal si nu a mai revenit, transmite.

Tragedie in Botosani. Un baiat de 16 ani a murit inecat in fantana casei. Ce lucruri si-a lasat copilul langa put

Durere fara margini in Botosani, acolo unde un baiat de 16 ani a fost gasit fara suflare. Imediat dupa ce parintii au constat disparitia tanarului, acestia au alertat autoritatile. La ce adancime a cazut baiatul Tragedia s-a petrecut astazi, in jurul orei 8:00, in comuna Manoleasa, judetul Botosani. Langa fantana, parintii i-au gasu slapii si .

De nerecunoscut! Natalia Oreiro, la 16 ani, intr-o reclama veche la tampoane

Astazi, actrita si cantareata de origine uruguayana a ajuns la varsta de 43 de ani. Frumoasa Natalia Oreiro este cunoscuta in intreaga lume gratie succesului inregistrat in telenovele, rolul care a propulsat-o spre faima fiind cel din productia argentiniana inger salbatic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )