Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un criminalist realizeaza o demonstratie video unica prin care face vizibil coronavirusul, inamicul numarul 1 la nivel mondial

Antena3 Antena3,
Un criminalist realizeaza o demonstratie video unica prin care face vizibil coronavirusul, inamicul numarul 1 la nivel mondial

Folosindu-se de tehnica depistarii de probe de la locul unei infractiuni, un criminalist din Timisoara face o demonstratie video pentru a arata cat de usor se poate transmite coronavirusul, dar si cit de lipsiti de aparare suntem in fata lui. continuă pe Antena3

Marturia unui medic de la Deva infectat cu noul COVID-19: Am avut un halat de unica folosinta care se da vizitatorilor

Un medic din Deva s-a infectat cu noul COVID-19 de la un pacient in timpul unei endoscopii digestive, pentru ca nu a avut echipament. O simpla masca chirurgicala si o pereche de ochelari. Atat am avut. Si un halat de unica folosinta, care se da la vizitatori,spune doctorul Ioan Demeter, de la Deva.

Banca Transilvania lanseaza NEOcont, platforma prin care persoanele fizice pot deschide online un cont curent

Banca Transilvania lanseaza NEOcont, una dintre facilitatile noii platforme digitale a bancii, prin care o persoana isi poate deschide de la distanta un cont curent BT in lei si poate alege sa primeasca acasa, prin curier, un card de debit, potrivit unui comunicat remis marti AGERPRES.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care BRD si Raiffeisen intra in actionariatul CIT One

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care BRD - Groupe Societe Generale BRD) si Raiffeisen Bank intra in actionariatul CIT One, alaturi de Banca Comerciala Romana BCR), informeaza marti un comunicat al autoritatii de concurenta.

Mediastandard.ro: Ar putea fi TikTok o modalitate prin care presa sa se conecteze cu audienta tanara?

Atunci cand a inceput sa fie in trend, TikTok parea a fi o alta aplicatie, ca multe altele, care era folosita doar de catre generatiile tinere pentru amuzament. Totusi, pe masura ce popularitatea platformei a crescut, continutul postat s-a diversificat - si, odata cu el, si grupele de varsta care aveau cont.

YouTube blocheaza videoclipurile legate de teoria prin care tehnolgia 5G transmite coronavirusul

YouTube va bloca videoclipurile cu teorii ale conspiratiei care raspandesc informatii despre legaturile dintre tehnologia 5G si coronavirus, dupa ce au fost raportate mai multe incendieri a unor stalpi de telecomunicatii cu tehnologie 5G in Marea Britanie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )