Libnet.ro
UNICEF

12:00

Crin Antonescu vorbeste la Adevarul Live despre viitorul PNL

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu vorbeste la Adevarul Live despre viitorul PNL

Incepand cu ora 14. 30 presedintele PNL Crin Antonescu este invitat la Adevarul Live unde va raspunde intrebarilor legate de viitorul liberalilor in contextul alegerilor europarlamentare si prezidentiale de anul acesta si dupa despartirea de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu vorbeste despre viitorul PNL, la Adevarul Live de la 14.30

Incepand cu ora 14. 30 presedintele PNL Crin Antonescu este invitat la Adevarul Live, unde va raspunde intrebarilor legate de viitorul liberalilor in contextul alegerilor europarlamentare si prezidentiale de anul acesta si dupa despartirea de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

Crin Antonescu, la Adevarul Live de la 14.30: Ce surprize pregateste PNL in batalia pentru Cotroceni

Presedintele PNL Crin Antonescu este invitat, miercuri, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 30, unde va raspunde intrebarilor legate de viitorul liberalilor in contextul alegerilor europarlamentare si prezidentiale de anul acesta si dupa despartirea de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

Alexandru Solomon, despre Festivalul One World Romania, la Adevarul Live

Despre proiectiile si evenimentele pe care ni le va oferi Festivalul One World Romania, vom vorbi cu directorul festivalului, Alexandru Solomon, la Adevarul Live, de la ora 15.

Crin Antonescu: Rares Manescu, noul secretar general al PNL. Nicolaescu va coordona PNL Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti seara, ca noul secretar general al PNL este Rares Manescu, in timp ce Eugen Nicolescu va prelua PNL, Bucuresti, relateaza Mediafax. Astfel, Antonescu a.

Crin Antonescu: Noul program de guvernare, un parfum din ala prost. Nu scapi de el daca esti in aceeasi incapere

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti, la Parlament, ca va hotari initierea unei motiuni impotriva Guvernului dupa angajarea raspunderii Executivului asupra programului de guvernare.

Tariceanu: Crin Antonescu a ajuns presedinte interimar si inclusiv presedinte al Senatului tot cu sprijinul PSD

Fostul liberal Calin Popescu Tariceanu a declarat luni seara, la postul Antena 3, ca a acceptat functia de presedinte al Senatului pentru a duce proiectul USL mai departe, chiar daca a primit multe critici in acest sens, precizand de asemenea ca predecesorul sau, Crin Antonescu, a ajuns in aceeasi pozitie tot cu sprijinul PSD.

Mihai Razvan Ungureanu, la Adevarul Live, despre situatia din Ucraina si recentele evenimente din politica interna

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu este invitatul jurnalistului Cristian Unteanu, la Adevarul Live, intr-o emisiune despre situatia tensionata din Ucraina si despre cele mai recente evenimente din politica interna.

Mihai Razvan Ungureanu, la Adevarul Live: in cazul secesiunii Crimeei, se vor pune sub semnul intrebarii frontierele politice postbelice din Europa

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a fost invitatul jurnalistului Cristian Unteanu, la Adevarul Live, intr-o emisiune despre situatia tensionata din Ucraina si despre cele mai recente evenimente din politica interna.

Adevarul Live, ora 12.00: Criza ucraineana din perspectiva sociologica

Darie Cristea, sociolog INSCOP, prezinta astazi in emisiunea Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, motivatiile sociale care stau la baza crizei ucrainene si posibilele moduri in care populatia din Crimeea va actiona in urmatoarea perioada.

Adevarul Live: Criza ucraineana, explicata din perspectiva sociologica

Darie Cristea, sociolog INSCOP, a prezentat in cadrul emisiunii Adevarul Live motivatiile sociale care stau la baza crizei ucrainene si posibilele moduri in care populatia din Crimeea va actiona in urmatoarea perioada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )