Libnet.ro
UNICEF

10:15

Basescu: Tensiunea din USL, o criza artificiala. Fac un apel la cei doi lideri ai USL sa revina la ratiune

Antena3 Antena3,
Basescu: Tensiunea din USL, o criza artificiala. Fac un apel la cei doi lideri ai USL sa revina la ratiune

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca Romania se confrunta cu o criza artificiala, de oameni lipsiti de responsabilitate si maturitate, comentand. continuă pe Antena3

Ponta: Criza din USL este minora; Maine seara, dupa sedinta PNL, sper sa avem o solutie.

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, luni, speranta ca marti seara, dupa sedinta BPN al PNL, sa se gaseasca o solutie la actuala criza din USL, el apreciind ca aceasta criza este una minora, relateaza Mediafax. Sper - maine seara e o sedinta la PNL - si sper sa avem o solutie. Criza e una minora, nu s-a intamplat nimic irevocabil, a spus Ponta, intr-o emisiune la Antena 3. Ponta a precizat ca in discutiile cu liderul PNL Crin Antonescu a expus varianta in care renunta la cea de-a patra .

Emil Boc: Baietii astia din USL pun tara pe jar pentru ca nu se inteleg la ciolan

Emil Boc a declarat, miercuri, ca guvernantii din USL pun tara pe jar pentru ca nu se inteleg la ciolan, fiind inadmisibil sa fie prelungita criza politica, in conditiile in care nimeni nu mai ia.

Antonescu: PNL cere partenerilor din USL anularea documentelor privind infiintarea USD

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in aceasta seara, ca Biroul Politic al partidului a decis ca formatiunea sa ceara partenerilor din USL anularea documentelor privind infiintarea USD. --- * Update 21:23 Antonescu: Nu s-a cerut demisia mea Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca in Biroul Politic al PNL nu s-a cerut demisia sau demiterea sa, insa ca a propus, in aceste conditii, excluderea senatorului Sorin Iliesiu, pentru a da un semnal ca nu este posibil in partid ca orice natarau sa faca oricand propuneri.

Basescu ataca din nou Antena 3 si pe Dan Voiculescu

Presedintele Traian Basescu ataca din nou Antena 3 si pe presedintele-fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu. Seful statului spune despre presedintele-fondator al PC ca are un rol mult prea mare in.

Crin Antonescu: Afirmatia lui Basescu privind criza artificiala - pertinenta; vede ca Iohannis este cheia blocajului

Liderul PNL Crin Antonescu a calificat miercuri seara, la Digi24, drept pertinenta afirmatia presedintelui Traian Basescu privind existenta unei crize artificiale, punctand ca acesta a observat ca numirea lui Klaus Iohannis in Guvern este cheia blocajului.

Basescu, despre criza din USL: Ponta sa cedeze la cererea legata de Iohannis, nu e niciun capat de tara daca va fi vicepremier

Presedintele Traian Basescu considera ca liderii USL trebuie sa revina la ratiune, declarand, miercuri, ca Victor Ponta ar trebuie sa cedeze si sa-l numeasca pe Klaus Iohannis vicepremier. Nu i-as spune.

Cum se vede in Romania criza de la Kiev. Politicienii fac apel la UE sa intervina

Confruntarile dintre fortele guvernamentale si manifestantii din centrul Kievului au prins ecou in randul politicienilor din Romania. Liderii bucuresteni indeamna Uniunea Europeana sa intervina in rezolvarea conflictelor din Ucraina.

Mugur Ciuvica despre criza din USL: Eu cred ca daca o mai tin mult asa cu cearta asta, cel mai bine ar fi sa se rupa

Invitatat in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu, Mugur Ciuvica a discutat despre problemele care au aparut in ultimul timp in USL. Acesta a comentat declaratiile pe care.

Criza din USL se simte. Surse: 20 de filiale ale PNL nu l-ar mai sustine pe Antonescu

Criza USL isi spune cuvantul si in partid. Asa se face ca liderul PNL, Crin Antonescu, este contestat de tot mai multi lideri din propriul partid. Printre acestia, Calin Popescu-Tariceanu si Sorin Iliesiu,.

Antonescu: Traian Basescu vede ca Iohannis este cheia blocajului din USL

Presedintele PNL Crin Antonescu a raspuns, miercuri seara, acuzatiilor de imaturitate ale presedintelui Traian Basescu la adresa sa si a presedintelui PSD Victor Ponta, scrie Digi24. Traian Basescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )