Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Cand Romania a intrat in NATO in 2003, Traian Basescu fugarea caini prin Capitala si darama chioscuri/ Daca declansam suspendarea presedintelui modificam legislatia privind cvorumul si investim Guvernul

Hotnews Hotnews,
Crin Antonescu: Cand Romania a intrat in NATO in 2003, Traian Basescu fugarea caini prin Capitala si darama chioscuri/ Daca declansam suspendarea presedintelui modificam legislatia privind cvorumul si investim Guvernul

Presedintele Senatului, Crin Antonescu a discutat la Antena 3 despre situatia politica din Romania si a mentionat ca daca USL va avea majoritate in Parlament si il va propune pe Victor Ponta prim-ministru, iar Traian Basescu va refuza numirea sa in functie, atunci uniunea va incerca o noua suspendare a presdintelui: In acel moment se declanseaza actiunea de suspendare, in acel moment legislatia absurda privitoare la cvorum si unica in Europa se modifica in regim de urgenta, domnul presedinte este suspendat, Guvernul este investit si avem si referendumul de demitere la care cunoasteti bine care e pozitia noastra. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: Cand Romania a intrat in NATO in 2003, Traian Basescu fugarea caini prin Capitala si darama chioscuri

Presedintele Senatului, Crin Antonescu a discutat la Antena 3 despre situatia politica din Romania si a mentionat ca daca USL va avea majoritate in Parlament si il va propune pe Victor Ponta prim-ministru, iar Traian Basescu va refuza numirea sa in functie, atunci uniunea va incerca o noua suspendare a presdintelui: Daca USL are majoritatea absoluta in Parlament jumatate plus 1) si mergem si spunem ca-l vrem pe Ponta premier, daca presedintele face alta desemnare decat Ponta, se declanseaza suspendarea.

Crin Antonescu: Basescu va respecta voturile romanilor la parlamentare pentru ca nu risca o noua suspendare

Radu Tudor l-a avut ca invitat in emisiunea Punctul de intalnire pe liderul PNL, Crin Antonescu, care i-a explicat lui Traian Basescu diferenta dintre sluga si om politic de stat, in comportamentul fata de.

Antonescu: Cand declansam suspendarea modificam legislatia privind cvorumul si investim ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca daca seful statului nu-l va nominaliza ca premier pe Victor Ponta daca USL ia peste 50% din mandate, va fi declansata suspendarea sefului statului, legislatia privind cvorumul la referendum va fi schimbata, iar noul Guvern va fi instalat, potrivit Mediafax. Antonescu a afirmat, intr-o emisiune la Antena 3, ca in situatia in care presedintele Traian Basescu va face alta nominalizare pentru functia de premier in afara de Victor Ponta, chiar daca .

Traian Razvan Ungureanu (ARD:) Singura performanta a lui Victor Ponta este ca a reusit sa-l adoarma pe Crin Antonescu

Singura performanta a premierului Victor Ponta este ca a reusit sa-l adoarma pe Crin Antonescu. Aprecierea vine din partea purtatorului de cuvant al ARD , Traian Razvan Ungureanu. Si reprosurile la adresa lui.

Traian Razvan Ungureanu (ARD): Singura performanta a lui Victor Ponta este ca a reusit sa-l adoarma pe Crin Antonescu

Singura performanta a premierului Victor Ponta este ca a reusit sa-l adoarma pe Crin Antonescu. Aprecierea vine din partea purtatorului de cuvant al ARD , Traian Razvan Ungureanu. Si reprosurile la adresa lui.

Crin Antonescu la Antena 3: Modificarea Constitutiei nu e nicidecum sperietoarea pe care o arunca ei, ca vrem anihilarea justitiei. / Traian Basescu va respecta votul romanilor de la parlamentare, pentru ca nu poate risca o noua suspendare

Modificarea Constitutiei nu e nicidecum sperietoarea pe care o arunca ei adversarii politici din opozitie - n. red. ) ca vrem anihilarea justitiei. Presedintia, procurorii nu sunt stat in stat, a declarat duminica seara, la Antena 3, liderul liberal Crin Antonescu. El a adaugat ca Traian Basescu va respecta votul romanilor de la parlamentare, pentru ca nu poate risca o noua suspendare.

Crin Antonescu il ataca pe presedintele Traian Basescu

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat ca el nu doarme si tocmai acesta este motivul pentru care este foarte nervos presedintele Traian Basescu, scrie Mediafax. Apucaturile de securist.

Crin Antonescu: Eu nu dorm si de aceea e nervos Traian Basescu. Are apucaturi de securist

Presedintele PNL Crin Antonescu a afirmat, miercuri seara, ca el nu doarme asa cum a declarat Traian Basescu, in repetate randuri, acesta fiind motivul pentru care presdintele este nervos, despre care a spus ca este securist.

isi va duce Basescu mandatul pana la sfarsit? Vezi care sunt scenariile lui Crin Antonescu.

Liderul liberal, Crin Antonescu, a afirmat duminica, ca in varianta optimista presedintele Traian Basescu il va desemna premier pe Victor Ponta daca USL obtine majoritatea absoluta la alegerile parlamentare, pentru a nu risca o noua suspendare, potrivit realitatea. net. Nu stiu despre Traian Basescu daca va incalca rezultatul alegerilor. ) Eu as formula, ca sa dau varianta optimista, ca Basescu va respecta voturile romanilor la parlamentare, pentru ca nu poate risca o noua suspendare si .

Cezar Preda: Crin Antonescu sufera de sindromul fetei din padurea adormita.

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a declarat, marti, ca liderul PNL, Crin Antonescu, sufera de sindromul fetei din padurea adormita, potrivit RFI. ro Totodata, Preda considera ca Vasile Blaga ar trebui sa-l ia om la om pe seful Senatului. In opinia lui Cezar Preda, domnul Blaga face bine. El ar trebui sa-l ia om la om pe Antonescu. Numai ca pe Antonescu nu prea poti sa-l iei. Cred ca sufera de sindromul acela. chiar ieri am vazut la televizor boala, nu stiam cum se numeste, se .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )