Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Eu cred ca linia politica a Antenei 3 e stabilita de consilierii lui Ponta si ai lui Gadea (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu: Eu cred ca linia politica a Antenei 3 e stabilita de consilierii lui Ponta si ai lui Gadea (VIDEO)

Fostul lider al PNL CrinAntonescu a afirmat in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca, dupa parerea lui, linia politica a emisiunilor Antenei 3 este stabilita de consilierii lui Victor. continuă pe B1

Crin Antonescu: Eu cred ca linia politica a Antenei 3 e stabilita de consilierii lui Ponta si ai lui Gadea

Fostul lider al PNL CrinAntonescu a afirmat in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca, dupa parerea lui, linia politica a emisiunilor Antenei 3 este stabilita de consilierii lui Victor.

Crin Antonescu, la B1 TV: Politica Antenei 3 este stabilita de consilierii lui Ponta cu Gadea/ Votul antisistem a luat aceasta forma benigna - Diaconu/ Pana in 15 iulie trebuie sa nominalizam candidatul la presedintie

Presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca pana in 15 iulie, desemnarea si nominalizarea candidatului la presedintie ar trebui facuta ca nu ar fi bine ca aceasta vara sa treaca cu un semn de intrebare asupra candidatului. Liderul liberal s-a declarat surprins de scorul mare obtinut la europrlamentare de Mircea Diaconu dar spune ca de candidatura acestuia s-a folosit PSD-ul si Dan Voiculescu. Eu cred ca ceea ce face Antena 3, pe linie politica, este stabilit direct de consilierii lui Ponta si de catre Gadea. Votul antisistem a luat aceasta forma benigna - Diaconu, a declarat Antonescu.

Valeriu Zgonea: Crin Antonescu te vinde pe doi lei daca are un interes personal

Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea considera ca presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, este instabil. Zgonea a mai spus ca Antonescu te vinde pe doi lei daca are un interes personal si ca, in.

Alegeri europarlamentare 2014. Klaus Iohannis a demisionat din PNL. Crin Antonescu, inca nu

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis a anuntat astazi ca demisioneaza din partid dupa ce liberalii n-au scos decat 15% la alegerile europarlamentare. Crin Antonescu nu si-a anuntat demisia in fata presei, dar a lasat de inteles ca va renunta la fotoliul de presedinte astazi, in sedinta conducerii liberale. Totodata,Antonescu a anuntat ca europarlamentarii PNL vor adera la grupul PPE din Parlamentul European.

Crin Antonescu, invitat de la ora 21.30 la postul B1 TV

Liderul PNL, Crin Antonescu, este invitat in aceasta seara la postul B1 TV, de la ora 21. 30, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, unde va discuta despre alianta electorala cu PD-L, precum si despre demisia sa din functia de presedinte al liberalilor.

Crin Antonescu: Pot fi candidat la presedintie. Pot si castiga. Candidatul unic al dreptei ar trebui desemnat pana la 15 iulie

Liderul PNL, Crin Antonescu, este invitat in aceasta seara la postul B1 TV, de la ora 21. 30, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, unde va discuta despre alianta electorala cu PD-L, precum si despre demisia sa din functia de presedinte al liberalilor.

Crin Antonescu: Nu mai candidez la presedintia PNL

Presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca nu mai candideaza la presedintia partidului. El a spus ca, daca intentia sa era sa ramana la sefia PNL, atunci nu se angaja la demisie .

Dupa ce si-au scos ochii, acum sunt cei mai buni amici. Cum il descrie Blaga pe Crin Antonescu: Pare ca a invatat multe in ultimii ani

Blaga a fost intrebat, inainte de sedinta BPN al PDL, despre faptul ca formatiunea sa a sustinut de mai multe ori in trecut ca nu va negocia in niciun caz cu un PNL condus de Crin Antonescu. Am avut.

Crin Antonescu: Tariceanu este un cadavru ambulant, este stafia unui USL pe care il intrupeaza acum imbalsamat de Ponta

Presedintele demisionar al liberalilor Crin Antonescu a vorbit, marti seara, despre Calin Popescu Tariceanu este un cadavru ambulant sistafia unui USL pe care il intrupeaza acuma imbalsamat de.

Crin Antonescu: Ponta e infinit mai periculos decat Basescu pentru Romania

Presedintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a comentat marti seara rezultatele alegerilor europarlamentare, a vorbit de viitorul sau politic, dar mai ales a tinut sa-l critice pe fostul partener de alianta Victor Ponta, om pe care il considera in prezent mult mai periculos decat Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )