Libnet.ro
UNICEF

13:30

Crin Antonescu: Ponta e infinit mai periculos decat Basescu pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Ponta e infinit mai periculos decat Basescu pentru Romania

Presedintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a comentat marti seara rezultatele alegerilor europarlamentare, a vorbit de viitorul sau politic, dar mai ales a tinut sa-l critice pe fostul partener de alianta Victor Ponta, om pe care il considera in prezent mult mai periculos decat Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Nu vreau un presedinte cu asemenea apucaturi ca ale lui Ponta. Nu vreau sa ajung sa plang dupa Basescu

Crin Antonescu a declarat, marti seara, ca premierul Victor Ponta este de o incultura crasa si considera ca liberalismul e ceva de bani. intrebat de ce nu ar trebui Victor Ponta sa fie presedinte,.

Crin Antonescu: Despre rezultate vom vorbi in cursul acestei nopti sau maine dimineata/ Antonescu, pe 22 mai: Daca nu facem 20% ma retrag, dar Ponta sa nu se bucure fiindca Iohannis e aici

Liderul liberal Crin Antonescu si-a inceput discursul dupa aflarea exitpoll-urilor multumind alegatorilor si colegilor din partid afisand o usoara dezamagire totusi pentru prezenta scazuta la vot. Despre rezultate vom vorbi in aceasta seara si in curand dupa ce vom face o analiza, s-a multumit sa declare seful liberalilor fara a accepta intrebari din partea presei. Crin Antonescu a declarat joi, 22 mai, la Realitatea TV ca daca PNL nu va face 20% la eurparlamentare se va retrage, dar i-a transmis lui Victor Ponta sa nu se bucure insa ca Iohannis e aici si avem aceleasi idei, gandim la fel.

Crin Antonescu respinge oferta lui Ponta: PNL nu ia mita!

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca indiferent de rezultatul acestor alegeri, ii asigur pe toti cetatenii Romaniei,pe toti membrii PNL si cei care ne-au dat votul, ca PNL isi va respecta demnitatea, principiile si hotararile, ca PNL nu ia mi .

Alegeri europarlamentare 2014. Klaus Iohannis a demisionat din PNL. Crin Antonescu, inca nu

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis a anuntat astazi ca demisioneaza din partid dupa ce liberalii n-au scos decat 15% la alegerile europarlamentare. Crin Antonescu nu si-a anuntat demisia in fata presei, dar a lasat de inteles ca va renunta la fotoliul de presedinte astazi, in sedinta conducerii liberale. Totodata,Antonescu a anuntat ca europarlamentarii PNL vor adera la grupul PPE din Parlamentul European.

Antonescu: Ponta si PSD sunt in degradare accelerata, parlamentarii lor au deja si botnita

Crin Antonescu a declarat, luni, ca premierul Victor Ponta si PSD se afla intr-o degradare accelerata, intrucat la motiunea de cenzura nu si-au lasat propriii parlamentari sa vorbeasca in favoarea.

Antonescu: Ponta si PSD sunt in degradare accelerata, parlamentarii lor au deja si botnita (VIDEO)

Crin Antonescu a declarat, luni, ca premierul Victor Ponta si PSD se afla intr-o degradare accelerata, intrucat la motiunea de cenzura nu si-au lasat propriii parlamentari sa vorbeasca in favoarea.

Crin Antonescu: Imi voi depune demisia in fata colegilor / PNL nu revine alaturi de PSD / Europarlamentarii PNL vor trece la popularii europeni

Crin Antonescu a anuntat luni intr-o conferinta de presa ca isi va depune demisia de la sefia PNL intr-o sedinta a conducerii partidului in aceasta dupa-amiaza, dat fiind ca isi asuma esecul de a nu fi atins tinta de 20% la europarlamentarele de duminica. Antonescu a mai spus ca le va propune colegilor sai ca europarlamentarii PNL sa treaca in familia popularilor europeni PPE), pentru a evita un presedinte socialist al Comisiei Europene. Totodata, Crin Antonescu a anuntat ca nu se pune problema ca PNL sa revina in USL alaturi de PSD. Anunturile lui Crin Antonescu au fost dublate, la citeva minute, de anuntul lui Klaus Johannis ca demisioneaza si el din functia de prim-vicepresedinte al PNL.

Crin Antonescu si Klaus Iohannis si-au anuntat demisiile din fruntea PNL. Antonescu propune ca europarlamentarii PNL sa treaca la popularii europeni

Crin Antonescu si Klaus Johannis si-au anuntat luni, in conferinte de presa separate, ca isi vor demisia depune de la sefia PNL. Cei doi lideri si-au asumat esecul de a nu fi atins tinta de 20% la europarlamentarele de duminica. Antonescu a mai spus ca le va propune colegilor sai ca europarlamentarii PNL sa treaca in familia popularilor europeni PPE), pentru a evita un presedinte socialist al Comisiei Europene. Totodata, Crin Antonescu a anuntat ca nu se pune problema ca PNL sa revina in USL alaturi de PSD.

Crin Antonescu, prezent la urna de vot: Cel mai important lucru este ca am venit sa votez, este un gest civic si cetatenesc elementar (VIDEO)

Presedintele PNL,Crin Antonescu, s-a prezentat duminica dimineata la urnele de vot, declarand ca cel mai important lucru este faptul ca a venit sa isi exercite acest drept. Am votat pentru cea mai.

Crin Antonescu: Scorul PNL la europarlamentare, sub asteptari. imi asum esecul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca scorul partidului pe care il conduce la europarlamentare este sub asteptarile liberalilor. Liderul PNL a mai precizat ca el isi va tine promisiunea legata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )