Libnet.ro
UNICEF

22:30

Crin Antonescu, despre Congresul PPE: Bucurestiul este, pentru cateva zile, capitala politica a Europei

B1 B1,
Crin Antonescu, despre Congresul PPE: Bucurestiul este, pentru cateva zile, capitala politica a Europei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a salutat organizarea in Bucuresti a Congresului liderilor Partidului Popular European, aratand ca se bucura de prezenta liberalilor europeni in Romania. Ma gandeam cu. continuă pe B1

Antonescu: Zilele acestea Bucurestiul este capitala politica a Europei. Salut reuniunea PPE..

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca saluta reuniunea PPE si prezenta unor politicieni de prima linie la Bucuresti, care devine astfel o capitala politica a Europei pentru cateva zile, potrivit Mediafax. Fara nicio ironie, in aceste zile avem motive de bucurie. Elita politica europeana, marile familii politice europene vin la Bucuresti si, intr-un fel, indraznesc sa cred ca pentru cateva zile Bucurestiul este aproape capitala politica a Europei, a sustinut Antonescu. El .

Barbu: Afirmatia premierului privind participarea presedintelui la Congresul PPE, culmea ...

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat marti, pentru MEDIAFAX, ca afirmatia premierului Victor Ponta privind suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru participarea la Congresul PPE reprezinta culmea ipocriziei, aratand ca Crin Antonescu trebuia suspendat cand era presedinte interimar, potrivit Mediafax. Referitor la declaratiile premierului Victor Ponta privind suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru participarea la Congresul PPE, eu consider ca USL ar trebui mai .

Dragnea, despre participarea lui Basescu la Congresul PPE: Asistam la banalizarea ...

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE reprezinta cea mai mica incalcare a Constitutiei facuta de seful statului, el apreciind ca asistam la banalizarea raului, potrivit Mediafax. Eu cred ca e cea mai mica incalcare a Constitutiei pe care a facut-o Traian Basescu. Deja, in ceea ce-l priveste, asitam la banalizarea raului. Sigur ca nu e in regula, dar nu are de ce sa se mai fereasca. Pana la urma ii vin sefii .

Ungureanu: Lui Crin Antonescu sa-i fie RUSINE sa se uite la portretele Bratienilor.

Candidatura lui George Becali din partea PNL este un troc politic instrumentat de Crin Antonescu, a carui fantezie politica nu are margini, a declarat, marti, presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, aratand ca, in locul presedintelui PNL, i-ar fi rusine sa se uite la portretele Bratienilor, scrie Mediafax. Ungureanu a spus ca a aflat cu surprindere despre candidadura lui Becali din partea PNL pentru un mandat de parlamentar si ca priveste cu tristete la felul in care se altereaza .

Crin Antonescu la Antena 3: De ce ii cereti lui Gigi Becali mai mult decat UNPR-ului sau lui Frunzaverde?!

Victor Ponta, Crin Antonescu si Sorin Oprescu se afla in platoul emisiunii Sinteza zilei de pe Antena 3. Cei trei oameni politici si-au reafirmat increderea unul in celalalt precum si in continuitatea proiectului politic USL. Liderul liberal a vorbit despre alianta PNL-PNG spunand ca este vorba despre o simpla candidatura a unui om care crede in proiectul lor politic si nu intelege de ce lumea ii cere lui Gigi Becali mai multe decat UNPR-ului sau lui Sorin Frunzaverde.

Iliescu: Basescu nu ar trebui sa participe la Congresul PPE, are niste limite constitutionale.

Fostul sef de stat Ion Iliescu a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu nu ar trebui sa participe la Congresul PPE, el aratand ca, in calitate de sef de stat, are niste limite constitutionale, potrivit Mediafax. La Congresul PPE nu ar trebui sa participe. Ca sef de stat are niste limite constitutionale. Actiune protocolara de primire a oaspetilor - e cu totul altceva, dar ca participant la Congres, nu e in ordine cu statutul sau de presedinte, a spus Iliescu. Potrivit programului .

Merkel, Barroso, Martens si Basescu, pe lista vorbitorilor de la Congresul PPE

Cancelarul german Angela Merkel, presedintele CE Jose Manuel Barroso, liderul actual al PPE Wilfried Martens, dar si presedintele Traian Basescu figureaza pe lista vorbitorilor la Congresul PPE care se va desfasura, miercuri si joi, la Palatul Parlamentului.

CTP condamna fuziunea PNL - PNG: Crin Antonescu s-a masturbat cu cuvantul sau de onoare. Este dispus la orice

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu condamna ferm alaturarea lui Crin Antonescu, pentru alegerile parlamentare, cu Gigi Becali, apreciind ca presedintele PNL a facut o greseala imensa permitandu-i patronului.

VIDEO Cum radea Crin Antonescu de Becali in 2008: La ce oameni sunt in Parlament poate sa ...

Intr-o emsiune difuzata pe Antena 3, la Agentul VIP, amfitrionul Cristi Brancu il are ca invitat in studio pe Crin Antonescu. Moderatorul ii cere fostului presedinte interimar al Romaniei sa comenteze un top 10 aberatii scoase de VIP-uri. Se ajunge la o declaratie aberanta facuta de Gigi Becali locul 3 in clasamentul lui Brancu): nu mai e mult pana mai e foarte putin, ii citeste Brancu declaratia facuta de Becali. Crin Antonescu rade in hohote mai multe zeci de secunde. Discutia capata .

Crin Antonescu: PNL a votat in unanimitate un acord politic cu PNG. PSD sustine colaborarea cu Gigi Becali

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat luni, dupa sedinta Biroului Permanent al PNL, ca s-a votat in unanimitate pentru un acord politic cu PNG la alegerile parlamentare din acest an, desi Calin Popescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )