Libnet.ro
UNICEF

19:00

CTP condamna fuziunea PNL - PNG: Crin Antonescu s-a masturbat cu cuvantul sau de onoare. Este dispus la orice

B1 B1,
CTP condamna fuziunea PNL - PNG: Crin Antonescu s-a masturbat cu cuvantul sau de onoare. Este dispus la orice

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu condamna ferm alaturarea lui Crin Antonescu, pentru alegerile parlamentare, cu Gigi Becali, apreciind ca presedintele PNL a facut o greseala imensa permitandu-i patronului. continuă pe B1

Crin Antonescu: PNL a votat in unanimitate un acord politic cu PNG. PSD sustine colaborarea cu Gigi Becali

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat luni, dupa sedinta Biroului Permanent al PNL, ca s-a votat in unanimitate pentru un acord politic cu PNG la alegerile parlamentare din acest an, desi Calin Popescu.

Crin Antonescu la Antena 3: De ce ii cereti lui Gigi Becali mai mult decat UNPR-ului sau lui Frunzaverde?!

Victor Ponta, Crin Antonescu si Sorin Oprescu se afla in platoul emisiunii Sinteza zilei de pe Antena 3. Cei trei oameni politici si-au reafirmat increderea unul in celalalt precum si in continuitatea proiectului politic USL. Liderul liberal a vorbit despre alianta PNL-PNG spunand ca este vorba despre o simpla candidatura a unui om care crede in proiectul lor politic si nu intelege de ce lumea ii cere lui Gigi Becali mai multe decat UNPR-ului sau lui Sorin Frunzaverde.

Ungureanu: Lui Crin Antonescu sa-i fie RUSINE sa se uite la portretele Bratienilor.

Candidatura lui George Becali din partea PNL este un troc politic instrumentat de Crin Antonescu, a carui fantezie politica nu are margini, a declarat, marti, presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, aratand ca, in locul presedintelui PNL, i-ar fi rusine sa se uite la portretele Bratienilor, scrie Mediafax. Ungureanu a spus ca a aflat cu surprindere despre candidadura lui Becali din partea PNL pentru un mandat de parlamentar si ca priveste cu tristete la felul in care se altereaza .

Crin Antonescu, despre Congresul PPE: Bucurestiul este, pentru cateva zile, capitala politica a Europei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a salutat organizarea in Bucuresti a Congresului liderilor Partidului Popular European, aratand ca se bucura de prezenta liberalilor europeni in Romania. Ma gandeam cu.

VIDEO Cum radea Crin Antonescu de Becali in 2008: La ce oameni sunt in Parlament poate sa ...

Intr-o emsiune difuzata pe Antena 3, la Agentul VIP, amfitrionul Cristi Brancu il are ca invitat in studio pe Crin Antonescu. Moderatorul ii cere fostului presedinte interimar al Romaniei sa comenteze un top 10 aberatii scoase de VIP-uri. Se ajunge la o declaratie aberanta facuta de Gigi Becali locul 3 in clasamentul lui Brancu): nu mai e mult pana mai e foarte putin, ii citeste Brancu declaratia facuta de Becali. Crin Antonescu rade in hohote mai multe zeci de secunde. Discutia capata .

Senatul si-a suspendat sedinta, dupa ce a incercat sa voteze de sase ori degrevarea instantelor. Crin Antonescu: Numaratoarea umana, din ochi, are avantaje certe

Senatorii reuniti luni in plen au votat de sase ori o propunere legislativa privind degrevarea instantelor, insa nu au reusit sa o adopte, din lipsa de cvorum, iar presedintele Camerei superioare, Crin Antonescu, a suspendat sedinta, relateaza Agerpres.

Victor Ponta, Crin Antonescu si Sorin Oprescu, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Astazi, invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei sunt presedintele senatului, Crin Antonescu, primul ministru, Victor Ponta, si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Ce plan politic au? Cum rezolva.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cristian Preda il ATACA DUR pe Crin Antonescu.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda comenteaza anuntul recent al lui Sever Voinescu de a nu candida la alegerile parlamentarea din 9 decembrie si intentia omului de afaceri Gigi Becali de a candida din partea PNL. In acest context, Preda apreciaza ca manevra lui Antonescu de a aproba intrarea lui George Becali in PNL este o eroare si o rusine pentru numele de liberal. Stiam, de cateva luni bune, de intentia lui Sever Voinescu de a nu mai candida pentru .

Ion Cristoiu: Fac plecaciuni domnului Crin Antonescu ca ne da posibilitatea ca, pana la alegeri, sa-l vedem pe Gigi Becali liberal

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, luni seara, in emisiunea Ultimul Cuvant de la B1 TV, cooptarea europarlamentarului George Becali pe listele electorale USL din partea PNL, in cadrul alegerilor.

Becali si liberalii, de Crin Antonescu.

Un tsunami de ipocrizie a venit peste noi zilele acestea dinspre clasa politica si studiourile de televiziune: Cum e posibil, doamnelor si domnilor, ca Becali, Gigi Becali, sa candideze la Parlament din partea unui partid istoric si respectabil cum e PNL si, in general, din partea oricarei formatiuni politice onorabile din Romania? Realitatea este insa ca in USL cei mai multi isi freaca mainile de bucurie pentru achizitia facuta, in timp ce greii din PDL sunt probabil suparati ca nu au pus ei .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )