Libnet.ro
UNICEF

06:00

Crin Antonescu, despre modificarea Constitutiei: Se fac doar niste clarificari

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu, despre modificarea Constitutiei: Se fac doar niste clarificari

Crin Antonescu a vorbit, in direct la Antena 3, despre propunerile de modificare a Constitutiei. Astazi venim si spunem nimic altceva decat am mai spus, si anume ca: presedintele Romaniei ramane ales. continuă pe Antena3

Crin Antonescu, despre USL: Este un proiect care va dura cel putin pana in 2016

Crin Antonescu a vorbit in cadrul Editiei Speciale de la Antena 3 despre situatia din USL. USL si-a propus sa schimbe Romania din temelii, intr-un anumit sens. Este un proiect de durata. Este un proiect.

Ce spune Crin Antonescu despre situatia bolnavilor umiliti din Prahova

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat in direct la Antena 3 cazul persoanelor cu handicap umilite de reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala din Prahova. E vorba de un ansamblu intre de.

Crin Antonescu, despre campania Copiii nu sunt invizibili: Dramatismul e ca nici macar nu suntem constienti de existenta unor asemenea situatii

Crin Antonescu a vorbit, in cadrul unei Editii Speciale de la Antena 3, despre campania Copiii nu sunt invizibili . Ceea ce vedem este cat de slab este statul roman, altfel obez, . ) Este un stat.

Crin Antonescu: Excluderile nu ii vizeaza doar pe Tusa si pe Chiliman, mai sunt si cateva propuneri din Mehedinti. Votul decisiv va fi dat de Delegatia Permanenta

Liderul PNLCrin Antonescu a declarat, luni, inaintea reuniunii delegatiei permanente a partidului ca nu numai Diana Tusa si Andrei Chiliman ar urma sa fie exclusi din formatiunea pe care o conduce, ci si.

Crin Antonescu:Avem de gand sa modificam niste articole care sa intareasca puterea Parlamentului

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat miercuri seara intr-o emisiune la Antena 3 ca USL doreste sa modifice niste articole ale Constitutiei care sa intareasca puterea Parlamentului in raport cu Executivul.

Crin Antonescu participa la o dezbatere privind revizuirea Constitutiei: Legea fundamentala nu este revizuita pentru mandatul unui presedinte

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, participa marti, incepand cu ora 9:00, la dezbaterea Garantii procedurale privind calitatea procesului de revizuire a Constitutiei Sala Avram Iancu, nivel P1, la Senat), a anuntat Directia de presa a Senatului, potrivit Agerpres. Presedintele Senatului, Crin Antonescu, si presedintele Forumului Constitutional, Cristian Pirvulescu, vor sustine marti, la ora 11:00, o conferinta de presa privind raportul Forumului Constitutional. Crin Antonescu a declarat, marti, ca legea fundamentala a tarii nu este revizuita pentru pentru mandatul unui presedinte, acesta sau altul, al unui premier sau unui guvern, ci se face pe o perioada mai lunga de timp, pentru a raspunde tuturor intrebarilor si pentru a preveni toate formele de criza, de blocaj.

Dezbatere privind revizuirea Constitutiei. Crin Antonescu: Etapa esentiala a consultarii populare se incheie, de maine incep lucrarile Comisiei de revizuire

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca etapa esentiala a consultarii populare se incheie odata cu prezentarea raportului de catre Forumul constitutional, el aratand ca de miercuri vor incepe lucrarile Comisiei parlamentare de revizuire a Constitutiei. Suntem la capatul primei etape, o etapa decisiva, esentiala, anume aceasta consultare cat mai larga a opiniei publice, a segmentelor reprezentative din opinia publica in legatura cu tema unei revizuiri a Constitutiei. E o etapa esentiala cea care se incheie cu alcatuirea raportului Forumului constitutional, a spus Antonescu, citat de Mediafax.

Crin Antonescu: Exista o confuzie intre independenta absolut necesara a sistemului judiciar fata de factorul politic cu libertatea absoluta, cu capacitatea de a abuza/ Eu sunt cel care a propus ca mandatul presedintelui sa scada la 4 ani

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat la Antena 3 ca USL-ul doreste sa modifice anumite articole ale Constitutiei pentru a intari puterea Parlamentului in raport cu Executivul. Acesta a subliniat ca, in opinia sa, coabitarea este de neacceptat, mentionand ca intelege pozitia lui Victor Ponta in acest context.

Crin Antonescu, invitat miercuri seara la Antena 3

Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, Crin Antonescu, este invitat in aceasta seara, la Antena 3, unde va discuta cu jurnalista Oana Stancu.

Crin Antonescu, la Antena 3: Eu am propus ca mandatul presedintelui sa se reduca la patru ani

Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, Crin Antonescu, este invitat in aceasta seara, la Antena 3, unde va discuta cu jurnalista Oana Stancu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )