Libnet.ro
UNICEF

14:45

Crin Antonescu despre ruperea USL: Din declaratiile lui Ponta nu inteleg ce mai asteptam pana luni

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu despre ruperea USL: Din declaratiile lui Ponta nu inteleg ce mai asteptam pana luni

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a discutat, joi seara, despre ultimele evolutii ale scenei politice romanesti, candidatura la alegerile prezidentiale din 2014, precum si situatia din prezent a Ucrainei. continuă pe Adevărul

Antonescu, despre afirmatiile lui Ponta privind o candidatura liberala din opozitie: E o declaratie ca stam degeaba pana luni, ca decizia premierului este de a inchide episodul USL/ Castigam alegerile sau scapa cine poate

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, invitata la Realitatea TV ca afirmatia premierului Victor Ponta privind o posibila candidatura a liderului liberal la Presedintie din opozitie este un mesaj ca degeaba mai stau pana luni si ca intentia este de a inchide episodul USL, existenta USL, transmis astfel pentru ca liderului social-democrat ii lipseste taria sa spuna clar acest lucru.

Crin Antonescu vrea Legea amnistiei din nou in plenul Parlamentului

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat astazi ca deputatii liberali din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor vor cere readucerea pe ordinea de zi a plenului legea privind gratierea si amnistia, cu scopul ca acest proiect sa fie respins definitiv.

PNL a discutat despre iesirea de la guvernare, dar nu a formulat o pozitie clara privind mentinerea sau ruperea USL. Ponta si Antonescu se intalnesc luni

Liderii PNL de la centru si cei din teritoriu au discutat, duminica seara, aproape 5 ore la sediul PNL despre criza din USL si o eventuala iesire de la guvernare, insa nu au formulat, la final, o pozitie clara privind mentinerea sau ruperea Uniunii. Crin Antonescu va merge luni, insotit de Klaus Johannis, la o intalnire cu Victor Ponta cu un mandat de fermitate in ceea ce priveste respectarea protocolului USL, potrivit declaratiilor purtatorului de cuvant al PNL, Cristina Pocora, care a sustinut, duminica seara, ca nu s-a discutat in termeni de iesire de la guvernare.

Crin Antonescu: Luni seara Romania va avea fie un guvern USL, fie un guvern USD/ Situatia e blocata de ambitia stupida a dlui Ponta ca Iohannis sa fie ministru la Finante. Oamenii fac pe dracu-n patru numai sa nu vina Iohannis la guvernare

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca liberalii nu vor renunta la propunerile facute pentru functiile de ministri, intre acestea cea a lui Klaus Iohannis in fruntea Ministerului de Interne, si ca asteapta pana luni ca premierul Victor Ponta sa se decida daca Romania va avea un guvern USD sau un guvern USL. El a declarat ca situatia din guvern este blocata de ambitia stupida a dlui Ponta ca Iohannis sa fie ministru la Finante si a invocat faptul ca exista o teama ca Iohannis sa faca parte din guvern. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile.

Ruperea USL, in ochii romanilor

USL este in criza. Victor Ponta si Crin Antonescu spun ca nu vor ruperea aliantei. Colegii lor de partid cred altceva. Politologii spun ca ruperea USL este inevitabila. Dar oamenii, ce cred oamenii? Reporterii Adevarul a iesit in strada si au cautat raspuns la o simpla intrebare: Se rupe sau nu se rupe USL?.

Cine isi va asuma ruperea USL?.

Premierul Victor Ponta si presedintele PNL Crin Antonescu s-au intalnit, ieri, la sediul Guvernului fara a ajunge la o intelegere privind restructurarea Executivului. Ministrii PNL, Daniel Chitoiu Finante) si Andrei Gerea Economie) si-au inregistrat, ieri, oficial demisiile. Crin Antonescu i-a cerut lui Victor Ponta sa accepte pachetul de nominalizari propus de PNL: Klaus Iohannis vicepremier si ministru de Interne, Eugen Nicolaescu Finante), Teodor Atanasiu Economie) si Cristian .

Crin Antonescu, intrebat despre zvonurile discutiilor dintre Chitoiu si Tariceanu: Cu certitudine va pot spune ca PNL nu se rupe. Lasati orice speranta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a spus luni ziaristilor, care l-au intrebat cum comenteaza informatiile legate despre discutiile dintre Daniel Chitoiu si Calin Popescu Tariceanu, sa lase orice speranta legata de ruperea Partidului National Liberal.

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, s-a intalnit cu Crin Antonescu

Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, s-a intalnit joi cu presedintele PNL Crin Antonescu ocazie cu care au discutat despre scena politica interna, situatia din Ucraina, precum si asupra modalitatilor de intarire a parteneriatului strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii, se arata intr-un comunicat de presa al PNL. Liderul liberal i-a transmis interlocutorului sau ca inca de la fondarea USL liberalii au fost un partener loial in Guvern si in Parlament, adaugand ca spera ca si celalalt partid important al coalitiei, PSD, sa doreasca in mod real pastrarea aliantei si sa respecte votul da legitimitate actualului Guvern.

Crin Antonescu, invitat la B1 TV, de la ora 21.30

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitat luni de la ora 21. 30, la postul B1 TV, unde va discuta despre evolutia negocierilor din USL privind structura Guvernului.

Crin Antonescu: PSD de azi incepe sa semene cu PSD dinainte de 2004

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitat luni de la ora 21. 30, la postul B1 TV, unde va discuta despre evolutia negocierilor din USL privind structura Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )