Libnet.ro
UNICEF

16:00

Crin Antonescu vrea Legea amnistiei din nou in plenul Parlamentului

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu vrea Legea amnistiei din nou in plenul Parlamentului

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat astazi ca deputatii liberali din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor vor cere readucerea pe ordinea de zi a plenului legea privind gratierea si amnistia, cu scopul ca acest proiect sa fie respins definitiv. continuă pe Adevărul

Antonescu: Legea Amnistiei trebuie respinsa urgent. Ponta: USL trebuie sa ramana unita. ...

Crin Antonescu a declarat, luni, ca legea amnistiei trebuie introdusa pe ordinea de zi si respinsa. El a spus ca le-a cerut deputatilor liberali sa il respinga, pentru a fi incheiat un subiect care nu face bine Parlamentului. Am convenit cu deputatii din Comisia juridica sa reintroduca pe ordinea de zi proiectul de lege pentru gratiere si amnistiere si am cerut sa fie repins ca sa nu mai planeze o tema falsa - ca s-ar dori prin acest demers . ) sa ridice deasupra sau in afara legii colegi .

VIDEO.Antonescu: Legea Amnistiei trebuie respinsa urgent. ...

Crin Antonescu a declarat, luni, ca legea amnistiei trebuie introdusa pe ordinea de zi si respinsa. El a spus ca le-a cerut deputatilor liberali sa il respinga, pentru a fi incheiat un subiect care nu face bine Parlamentului. Am convenit cu deputatii din Comisia juridica sa reintroduca pe ordinea de zi proiectul de lege pentru gratiere si amnistiere si am cerut sa fie repins ca sa nu mai planeze o tema falsa - ca s-ar dori prin acest demers . ) sa ridice deasupra sau in afara legii colegi .

Antonescu: Legea Amnistiei trebuie respinsa urgent. Ponta: O sa continuam impreuna.

Crin Antonescu a declarat, luni, ca legea amnistiei trebuie introdusa pe ordinea de zi si respinsa. Totodata, Antonescu a mai spus ca Revizuirea Constitutiei nu priveste statul de drept. Ponta: Cei mai multi lideri PNL vor pastrarea USL Stire in curs de actualizare.

Crin Antonescu cere PNL sa voteze pentru ridicarea imunitatii deputatului Vlad Cosma (PSD) si sa reintroduca pe ordinea de zi legea amnistiei, pentru a fi respinsa

Crin Antonescu a declarat luni ca le va cere colegilor sai din Camera Deputatilor sa voteze pentru incuviintarea cererii de ridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma PSD). Pana la o sentinta definitiva credem in prezumtia de nevinovatie, dar in situatia in speta am convingerea ca pentru imaginea parlamentului cererea trebuie incuviintata, a spus liderul liberal. In curs de actualizare.

UPDATE Crin Antonescu cere PNL sa voteze pentru ridicarea imunitatii deputatului Vlad Cosma (PSD) si sa reintroduca pe ordinea de zi legea amnistiei, pentru a fi respinsa

Crin Antonescu a declarat luni ca le va cere colegilor sai din Camera Deputatilor sa voteze pentru incuviintarea cererii de ridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma PSD). Pana la o sentinta definitiva credem in prezumtia de nevinovatie, dar in situatia in speta am convingerea ca pentru imaginea parlamentului cererea trebuie incuviintata, a spus liderul liberal.

Crin Antonescu, la B1 TV: Daca Ponta vrea o alta alianta de guvernare atunci sa demisioneze si sa vina in Parlament/ Premierul vrea sa tina PNL la guvernare, dar intr-o pozitie marginala si de semivasalitate/ PSD-ul lui Victor Ponta incepe sa semene cu o

Crin Antonescu, copresedintele USL, a declarat la Sub ? B1 TV) ca PNL nu va accepta ca Iohannis sa preia portofoliul de la Finante si nici Iohannis nu-si doreste acest portofoliu. Liderul liberal care si-a continuat atacul la adresa PSD-ului sustinand ca partidul incepe sa semene zi de zi, ceas de ceas, cu oarecare lacomie chiar, cu PSD-ul din 2004 si de dupa. Intrebat de moderator daca are sentimentul ca Victor Ponta incearca sa-i scoata pe liberali de la guvernare, Antonescu a raspuns ca are un sentiment si mai grav ca domnul Ponta vrea sa tina PNL la guvernare, dar intr-o pozitie marginala si de semivasalitate. De la PSD nu mai am mari asteptari, e un adversar, un competitor.

Crin Antonescu: Poate ca Tariceanu vrea sa intre in USD. E in regula

Presedintele PNL Crin Antonescu a comentat vineri propunerea senatorului liberal Calin Popescu Tariceanu referitoare la o eventuala candidatura comuna PSD-PNL la alegerile europarlamentare din luna mai.

Crin Antonescu: Victor Ponta trebuie sa ia o decizie mai repede, suntem intr-o criza de guvern. Nu suntem de acord cu inventarea de posturi noi

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca premierul Victor Ponta trebuie sa ia o decizie repede, pentru deblocarea crizei din guvern, avand in vedere ca exista trei ministrii demisionari. El a explicat ca optiunile premierului sunt clare, iar PNL nu este de acord cu inventarea unui nou post de vicepremier, guvernul fiind deja prea mare.

Sedinta decisiva a PNL. Surse: Antonescu vrea IESIREA de la guvernare

Liderul PNL Crin Antonescu si Klaus Iohannis au propus, in sedinta informala a PNL de duminica seara, iesirea de la guvernare a partidului, sustin surse din anturajul politic al acestora. Potrivit acelorasi.

Ucraina: Legea amnistiei intra in vigoare incepand de luni

Legea amnistiei va intra in vigoare incepand de luni, a anuntat duminica Parchetul General ucrainean, in urma evacuarii sediului Primariei din Kiev, una dintre conditiile pentru aplicarea acestei legi. Legea va intra in vigoare incepand din 17 februarie 2014 si prevede abandonarea anchetelor impotriva persoanelor care au comis infractiuni intre 27 decembrie si 2 februarie, a anuntat Parchetul General. Aproximativ o mie de persoane s-au reunit, duminica, in fata Primariei din Kiev, evacuata cu cateva ore in urma, pentru a cere aplicarea imediata a legii amnistiei pentru manifestantii anchetati.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )