Libnet.ro
UNICEF

08:00

Crin Antonescu, dezamagit de Klaus Iohannis: E departe de ce asteptam eu de la el

B1 B1,
Crin Antonescu, dezamagit de Klaus Iohannis: E departe de ce asteptam eu de la el

Crin Antonescu a fost cel care l-a adus in politica la nivel national pe Klaus Iohannis, dar acum, la aproape 4 ani de la acel moment, fostul presedintele al PNL se declara dezamagit de. continuă pe B1

iNTALNIRE DE GRADUL 0: Crin Antonescu si omul de casa al lui Iohannis, planuiesc salvarea PNL! (FOTO)

Alegerile parlamentare au trecut si PNL trebuie sa se adune. Demisiile in masa pot fi un factor la destramarea partidului. Potrivit Cancan. ro, Rares Bogdan, cel mai apropiat jurnalist de Klaus Iohannis a.

iNTALNIRE DE GRADUL ZERO: Crin Antonescu si omul de casa al lui Iohannis, planuiesc salvarea PNL! (FOTO)

Alegerile parlamentare au trecut si PNL trebuie sa se adune. Demisiile in masa pot fi un factor la destramarea partidului. Potrivit Cancan. ro, Rares Bogdan, cel mai apropiat jurnalist de Klaus Iohannis a.

Crin Antonescu il ironizeaza pe Traian Basescu: Dupa ce ai fost presedintele tuturor romanilor, te bucuri ca ai luat cinci la suta din voturi la alegerile parlamentare

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, l-a ironizat, miercuri seara, pe fostul sef al statului, Traian Basescu, pe motiv ca partidul condus de acesta, PMP, a obtinut la limita numarul de voturi necesare pentru a intra in Parlament, iar Basescu s-a declarat multumit ca a devenit senator.

Crin Antonescu, reactie dupa ce numele sau a fost vehiculat pentru sefia liberalilor: PNL nu poate fi dat, nici mie, nici lui Tariceanu (VIDEO)

Crin Antonescu, prima reactie despre criza din PNL. Fostul presedinte liberal a declarat in exclusivitate pentru B1TV ca nu a discutat cu nimeni despre reintoarcerea la varful partidului. Reactia lu.

Crin Antonescu nu are de gand sa revina in politica

Crin Antonescu, fost sef al liberalilor, spune ca nu are de gand sa revina in politica, chiar daca fostul lider al liberalilor, Alina Gorghiu, considera ca locul lui este la conducerea PNL.

Crin Antonescu: Guvernul va fi condus din Kiseleff

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca noul guvern va fi condus din Kiseleff - sediul central al PSD, in conditiile in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vrut sa dea, prin nominalizarea lui Sevil Shhaideh, o dovada de maxima forta in partid si in spatiul politic.

Crin Antonescu, declaratii dure despre Ponta: A avut incredere mai mult in sistem decat in voturile date impotriva sistemului si atunci proiectul USL a esuat

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a facut dezvaluri dure despre fostul premier Victor Ponta pe care il considera vinovat, chiar daca nu pronunta, pentru esecul proiectului Uniunii Social-Liberale U.

Liviu Dragnea: Daca Sevil Shhaideh a fost sunata de presedintele Klaus Iohannis, a fost o discutie intre ei doi, nu o sa o intreb ce au discutat,

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu este curios cu privire la discutia dintre Sevil Shhaideh si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, motivand ca discutia dintre cei doi este privata, iar el nu va interveni sa intrebe ce subiecte au abordat.

Klaus Iohannis: Voi desemna premierul dupa Craciun

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va desemna premierul dupa Craciun, urmatoarele zile fiind rezervate discutiilor pe seama propunerilor facute de partidele parlamentare care au venit la consultari la Cotroceni miercuri si joi. Iohannis a reiterat ca a primit doua propuneri de premier, Sevil Shhaideh, din partea aliantei PSD - ALDE, si Eugen Tomac, propunerea PMP.

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea continua. Ce surpriza pregateste liderul PSD

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea continua. De cand seful statului a amanat decizia in ceea ce priveste numirea lui Sevil Shhaideh ca premier, liderul PSD a inceput sa faca af.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )